Cerahkan Nipple dan Tegangkan Payudara, Apa Rahsianya

Cerahkan Nipple dan Tegangkan Payudara, Apa Rahsianya?

Ha.. apa rahsianya ya? Dalam entry yang lepas, saya ada menulis tentang ESP yang banyak membantu ibu-ibu di luar sana mencantikkan semula payudara yang lembik dan kendur.

Alhamdulillah kesannya memang sangat dirasai oleh semua wanita yang mengambil ESP ni secara konsisten.. Ye lah, mana ada wanita yang tak mahu payudara cantik macam anak dara gitu..betul tak? Lagi-lagi pula bila husband dah mula menegur.. mesti bertindak dan ambil langkah keselamatan! hehe..

Jadi cara mengatasinya ialah melalui senaman dan pemakanan tambahan. Nak bersenam? Sempat ke, kalau yang bekerja memang tak sempat.. kalau housewife pun, belum tentu ramai yang sempat, ditambah kerja-kerja rumah dan melayan anak-anak yang tak pernah siap.. Jadi penyelesaianya, ambillah ESP secara konsisten. Bukan sahaja payudara bertambah menarik, kulit juga semakin cantik, parut-parut semakin hilang dan badan juga semakin sihat dan langsing jika tahu cara pengambilan yang betul.

Untuk mencerahkan payudara pula, ambillah vitamin E. Vitamin E ni fungsi asasnya ialah mencantikkan kulit dan menaikkan seri kulit wajah, namun ia datang dengan bonus extravaganza.. Apa bonus tu? Bonusnya ialah ia membantu merapatkan hubungan suami isteri dan dikenali juga VITAMIN CINTA! Dan kelebihannya lagi, ia juga membantu mencerahkan semula puting dan kawasan sekitar areola yang semakin gelap akibat kelahiran yang banyak.  Tak percaya? Jom tengok testimoni nie 

” Then search pasal nk tmbh susu tetiba jumpa blog Ita, tu yg try Set F tmbh ESP sbb masa tu br beli vitamin2 dr farmasi. Alhamdulillah.. hari pertama amik ESP dgn Alfalfa susu naik balik kepada 3oz dr 1oz hari sebelumnya. Dua ari lepas tu susu naik lagi dr 3oz kpd 5oz skali pam. Punya la suka.. Masa tu minum ESP 1x sehari dan 2 biji Alfalfa. Pikir nk jimat pun ada gak sbb baru renew insuran dan roadtax keta 
 
 Lagi satu saya suka (segan nk bgtau ni) sbb nipple lepas bersalin anak pertama tambah gelap.. smp anak ketiga ni lagi gelap.. TAPI sejak amik Vitamin E dr Ita aritu nipple kurang gelap dan skang ni nipple agak cerah (mcm ms blum kawin).. X sangka plak Vitamin E tu blh mencerahkan nipple.. plan amik untuk cantikkan kulit muka je sbb dh mula kusam.. tp result muka dh mula berseri sikit dr sebelumnya dan siap extra benefit lg.. ”  (testimoni: credit to Norita)
 

Bestkan? Itulah istimewanya produk Shaklee.. Ambil ESP dan vitamin E asalnya untuk tambahkan susu dan cantikkan kulit, tapi benefit lain juga dapat dirasai seperti nipple semakin cerah..dan payudara juga semakin anjal.

Kepada anda di luar sana yang mementingkan kecantikkan luar dan dalam, ESP dan vitamin E ialah pilihan yang tepat. Berminat mencuba produk ini? Dapatkan harga harga dari saya, hanya melalui pembelian di mommyiskandar.com. Hubungi farahshoppe@gmail.com / 019-6657 302 / Add Fb saya Farah Alias Biz untuk konsultasi percuma


 

2 Responses to “Cerahkan Nipple dan Tegangkan Payudara, Apa Rahsianya?”

  1. che nor

    hi kak farah..nak tanya, minum susu ni saje dah boleh banyak kan susu without amek supplement yang lain eh..vit e tu juz untuk kecantikan je kan, tak ada kaitan dengan susu…

    • Farah

      Salam nor,

      Minum ESP sahaja memang dah boleh mempercepatlkan penghasilan susu, tapkalau combine dgn beberapa supplement lain,kesannya jauh lebih baik. Vitamin E pula memang semata2 untuk kecantikkan dan juga kehangatan hubungan suami isteri.. ;-)


Leave a Reply


X

Forgot Password?

Join Us

Password Reset

Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.