Ostematrix

Ostematrix Shaklee

Sering sakit pinggang, lenguh badan, kebas kaki dan gigi goyang? Itu antara tanda awal anda kekurangan kalsium dalam diet harian anda. Kalsium sangat penting, terutamanya bagi ibu menyusu, ibu mengandung, ahli sukan dan juga warga emas. Nak tahu kalsium terbaik di pasaran? Semestinya Ostematrix Shaklee. 

 

Kenapa Ostematrix shaklee terbaik di pasaran?

  • Ini kerana Ostematrix Shaklee formulanya unik. Mengandungi kalsium, magnesium, fosforus dan vitamin D, zinc, kuprum, magnesium dan boron
  • Semua nutrien di atas sangat perlu dalam suatu tablet kalsium bagi memastikan penyerapannya 99% dalam badan kita, dan menghalang endapan sesetengah mineral.
  • Kebanyakkan kalsium di pasaran tidak menepati kandungan di atas, sebab itulah kenapa, bila anda mengambil osteomatrix shaklee, anda akan dapat merasa kesan yang sangat cepat dan menakjubkan!
 
 
Siapa yang perlu ambil kalsium ni?
  • Individu yang mengalai sakit pinggang, sakit lutut dan sendi
  • Individu yang sering mengalami kebas kaki / tangan terutamanya pada waktu malam
  • Ibu-ibu mengandung, terutamanya yang sering mengalami kebas kaki
  • Ibu-ibu menyusu yang sememangnya memerlukan jumlah kalsium yang tinggi
  • Individu yang sering keletihan dan kerap outstation, dimana kalsium membantu mengurangkan keletihan
 
 
Manfaat utama Ostematrix Shaklee ialah:
  1. Menguatkan tulang, kuku, gigi dan sistem saraf. Ia juga boleh membantu merawat tulang retak, kuku rapuh, eczema, kekejangan dan gusi berdarah
  2. Membantu mengatasi kekejangan dan kebas-kebas. Pengambilan ostematrix sebelum tidur dapat membantu mengurangkan kebas-kebas, kejang, sakit sendi dan juga artristis
  3. Mengurangkan stress, di mana ostematrix membantu mengimbangi tekanan darah, menenangkan saraf, menggalakkan tidur lena dan membantu mood swing serta sakit kepala.
  4. Mengurangkan masalah haid. Kajian menunjukkan dengan pengambilan 1000 mg kalsium dan magnesium serentak, ia akan meringankan sakit semasa waktu haid dan membantu pembuangan air kecil.
  5. Membantu mengurangkan hiperaktiviti perut dan masalah gastrik
  6. Membantu atlet sukan membekalkan kalsium dan mineral penting dalam tubuh. Justeru, pergerakkan dan aktiviti lasak dapat dilakukan dengan selesa dan mudah.

 

 Dah tengok semua kelebihan Osteomatrix Shaklee, jom kita tengok testimoni pengguna pula ya..

 

Testimoni 1: Sakit Belakang dan Pinggang Selepas Bersalin, Lega Selepas Sehari Mencuba Ostematrix Shaklee!

 

 

 

Testimoni 2: Ostematrix Shaklee Kurangkan Sakit Period Pain!

 

 

 

 

Testimoni 3: Baby Kurang Sembelit, Suami Pula Tak Sakit Lutut Dan Belakang, Serta Boleh Main Bola 40 Minit Tanpa Henti!

 

 

 

 
Alhamdulillah, semua customer saya yang cuba ostematrix shaklee ni memang sangat berpuas hati dengan kesannya. Memang terbaik! Harga? Cuma rm 59 sahaja, memang mampu milik kan?
 
Lebih  banyak testimoni Ostematrix Shaklee DI SINI
 

Untuk mencuba produk ini,sila hubungi saya di:

Call / Whatsupp: 019-6657 302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias Biz untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

 


Posted by Farah (Farah Alias) | Mar 04, 2013 | Category: Ostematrix (Kalsium) | Comments: none

 


Leave a Reply


X

Forgot Password?

Join Us

Password Reset

Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.