Search Results for: cinch


Assalamualaikum semua.. Hari ni terpanggil nak share testimoni kurus Cinch Shake Shaklee. Ramai yang bertanya, boleh kurus ke ambil Cinch nie? Betul ke berkesan?   Ok first of all anda perlu tau.. nak kurus ni sebenarnya 80% pemakanan dan 20% senaman. Saya pernah jumpa seorang kenalan yang hari-hari pagi[…]

Read More

Salam semua.. hari ni saya nak share Set Slimming Cinch yang sesuai untuk semua lelaki dan wanita baik yang dah berkahwin mahupun belum. Bagi ibu menyusu, set ini kurang sesuai dengan anda kerana kandungan Cinch yang mampu mengecilkan pinggang dan membakar lemak, dikhuatiri menyebabkan berat bayi anda tak[…]

Read More

Assalamualaikum.. kurang 2 minggu lagi kita akan menyambut Ramadhan. Dalam kegembiraan menyambut Ramadhan, jauh di sudut hati, sayu sebenarnya, memandangkan kali ini Ramadhan kita pasti berbeza dan tak sama seperti tahun-tahun sebelumnya.   Walaupun begitu, ibadah wajib ini tetap wajib diteruskan dengan hati terbuka walau dalam keadaan apa[…]

Read More

Salam Aidilfitri untuk semua pengunjung MommyIskandar.Com. Hari ni baru raya ke-12, tapi saya pasti berat badan anda semua dah naik berkilo-kilo! Al maklumlah raya, semua makanan nampak sedap dan sukar ditolak. Saya pun sama.. sebab tu, hari ni saya rajinkan diri google untuk memotivasikan diri untuk kurus semula.[…]

Read More

Adakah anda tergolong dalam kumpulan individu yang nak diet tetapi suka makanan manis ?   Kalau ya, boleh geng dengan saya. Saya jenis tak kisah sangat nasi, mee, bihun dan sebagainya. Pendek kata masih kuat iman lah kalau tak ambil makanan berkarbohidrat ni. Tetapi bila jumpa kek, coklat,[…]

Read More

Selamat tahun baru 2014 untuk semua pembaca MommyIskandar. Alhamdulillah, masuk tahun ke-3 bersiaran di blog yang comel nie. Azam baru? Nak lebih sihat, lebih cantik, lebih kaya..hehe.. dan lebih langsing gitew! Rata-rata di wall Fb kalau ditanya azam baru nak ramai kurus! Apalagi, jom kurus dengan Shaklee ![…]

Read More

Berat naik selepas raya dan mulut tak berhenti-henti mengunyah? Itu normal, nama pun sindrom selepas raya.. hehe.. Memang sedap je mengunyah biskut raya dan kerepek depan tv kan? Jangan terkejut bila tengok baju raya yang dibuat bulan Ramadhan baru ni dah mula sendat. Alamak! Masa untuk mencuba Set[…]

Read More

Salam semua.. hari ni kita nak bercerita tentang diet yang tak menjadi atau dengan kata lain tips turunkan berat badan dan kurus dengan cara yang betul. Kenapa ada setengah orang yang mengamalkan diet secara ketat, tak makan nasi, tak makan makanan berlemak, tetapi berat hanya turun sekejap sahaja?[…]

Read More

Semalam saya menulis tentang Slimming Set Shaklee. Alhamdulillah ramai yang berminat dan telah membeli Set Slimming nie.. Doa saya mudah-mudahan semua pelanggan saya mencapai berat ideal dan mendapat kesan yang diinginkan. Khas untuk customer saya yang telah membeli set slimming, tips bagaimana nak menurunkan berat badan dengan cepat[…]

Read More

Alhamdulillah, seronok saya tengok ramai pelanggan kami yang berjaya menguruskan badan dengan Slimmin Set Shaklee. Dan sesungguhnya set slimming shaklee memang berkesan, terutamanya pada mereka yang serius nak menguruskan badan. Apa ada dalam set slimming Shaklee ni? Dalam set kami ada lecithin yang berfungsi untuk memecahkan lemak, protein[…]

Read More

Ramai yang tak tahu sebenarnya Shaklee juga mempunyai set diet yang hebat. Gabungan 3 supplement asas ini, jika diambil secara konsisten memang memberi kesan yang sangat menggembirakan. Walaupun Lecithin sangat terkenal untuk menguruskan badan, namun jika anda betul-betul komited ingin menguruskan badan, silalah ambil tiga produk di bawah[…]

Read More