Assalamualaikum.. kali ni nak buat entry santai-santai je.. berkenaan kelas zumba dan piloxing di Taman Sri Gombak. Artikel ni khas buat wanita-wanita yang mencari kelas zumba tertutup, khas untuk wanita sahaja. Lelaki tak boleh masuk tau, tu yang seronok tu.   Saya dah join kelas zumba dan piloxing[…]

Read More

Resdung ialah perkara biasa di kalangan masyarakat kita. Ramai beranggapan, ‘ala resdung je..’ tak perlu makan ubat, tak perlu dapatkan rawatan. Tapi sebenarnya, jika resdung ini semakin teruk dan dipandang remeh, ia memungkinkan kesihatan kita terjejas.   Resdung atau sinusitis adalah keradangan yang berlaku pada  lapisan kulit pada rongga[…]

Read More

Alhamdulillah, malam ni teruja sangat dengan testimoni customer saya yang baru 3 minggu menggunakan Set Nutriwhite Shaklee. Bermula dengan hanya membeli pencuci muka Nutriwhite, 2 minggu kemudian terus tambah toner dan krim siang.   Malam ni pula mesej saya nak tambah Serum Daily Defense Whitening Essence pula. 4[…]

Read More

Masalah angin dalam badan sering mendatangkan ketidakselesaan kepada kita. Kita akan berasa sebu perut, tidak selesa di bahagian perut, dan perut juga akan berasa kembung kerana angin tidak dapat dikeluarkan melalui sendawa atau kentut.    Bukan sahaja ketidakselesaan berlaku pada perut, tetapi juga masalah angin ini boleh menyebabkan[…]

Read More

Assalamualaikum. Hari ni saya terpanggil untuk berkongsi tentang 3 kesilapan utama dalam penyusuan. 3 kesilapan inilah yang pernah saya lakukan semasa cuba menyusukan anak pertama dulu. Kalau boleh diulang masa, memang saya tak nak ia berlaku, apa kan daya masa tu tak ada ilmu.    Ilmu penyusuan sangat[…]

Read More

Pada 15 Oktober 2016, saya dan team saya Enermax Group telah menghadiri Kelas Blog Bersama Tuan Eizil. Dalam kelas ini kami telah diajar asas bagaimana untuk menggunakan blog untuk pemasaran.   Soalan pertama yang Tuan Eizil tanya, “siapa yang telah menggunakan blog untuk bisnes tetapi masih tak nampak hasilnya?”[…]

Read More

Assalamualaikum. Hari ni saya nak bercerita tentang set skincare Shaklee. Mesti ramai yang ingat Shaklee ni ada vitamin je kan, tapi jangan tak tahu, Shaklee ada set skincare yang terbaik tau. Terdapat 2 pilihan skincare Shaklee iaitu Set Nutriwhite Shaklee dan Enfuselle Shaklee.   Hari ni kita cerita[…]

Read More

Pernah dengarkan omega bagus untuk otak ? Nak bijak kena makan omega, baru mudah menghafal, baru mudah faham apa yang dipelajari.. Masalahnya ibu bapa tak faham kenapa omega penting untuk otak? Jadi dianggapnya omega tu tak penting..   Okay mari kita kupaskan persoalan ni. Kenapa Omega penting untuk[…]

Read More

Alhamdulillah lebih 5 tahun saya dalam Shaklee. Setia dengan Shaklee, setia dengan produk-produk Shaklee dalam amalan pemakanan harian saya. Dan selama 5 tahun itulah saya menjadi Pengedar Shaklee Gombak. Terima kasih untuk sokongan anda semua selama saya bersama Shaklee.   Dikenali sebagai Pengedar Shaklee Gombak menyebabkan saya sibuk[…]

Read More

Alhamdulillah, 1 October yang lepas selesai Bengkel Cara Mudah Buat Duit Dengan Shaklee. Bengkel ini berlangsung di Setia Alam, selama 3 jam, anjuran bersama Genki-Enermax.   Bengkel Cara Mudah Buat Duit Dengan Shaklee ini telah membuka mata ramai pengedar Shaklee yang mendaftar di bawah group kami, betapa mudahnya[…]

Read More