“Seronoklah awak dapat kerja kat rumah je.. dapat relax, tengok tv, golek-golek dengan anak sambil buat bisnes kan.”   Alhamdulillah memang seronok bekerja dari rumah ni. Dapat jaga anak, dapat masakkan dan suap anak makan, dapat uruskan rumah tangga.. tapi part relax tu sangatlah tak setuju tau. Siapa[…]

Read More

Alhamdulillah, seminggu yang lepas kami suami isteri baru pulang dari Trip Umrah Ziarah Shaklee. Trip dari 9 – 21 January 2017 pastinya meninggalkan kenangan manis. Setiap kali Trip Shaklee, pasti ada ziarah. Tahun ini kami ziarah ke Jordan, berbeza tahun lepas ke Abu Dhabi.   Apa yang seronoknya[…]

Read More

Assalamualaikum.. hari ni saya nak share rahsia luka bersalin caesar cepat sembuh. Eh boleh ke luka caesar cepat sembuh? Nama pun operation kan.. perut ibu ditoreh lapisan demi lapisan tu.. Allahuakbar, besar sungguh pengorbanan seorang ibu demi nyawa zuriat tersayangkan..   Siapa yang pernah melalui pengalaman bersalin secara[…]

Read More