House

Bertuah jadi wanita ni. Semua buat dapat pahala.. dan semestinya mengandung tu masa yg menyeronokkan bagi setiap ibu, tak kurang juga sangat mencabar bagi sesetengah ibu yang lain.Yang pastinya, semua yang Allah bagi ada ganjarannya. Dan sesungguhnya, bila kita tengok ganjarannya, rasa sangat sedikit ujian yang Allah bagi,[…]

Read More

Salam semua.. hari ni saya nak berkongsi testimoni Pn. Hasmah yang berjaya menurunkan berat badan sebanyak 14 kg dengan bantuan Lecithin. Sebelum tu, jom kita tengok gambar beliau sebelum dan selepas.. Dan ini pula apa kata Pn Hasmah.. Saya mula sedar yang badan naik sejak anak ke 2[…]

Read More

Ramai yang tak tahu sebenarnya Shaklee juga mempunyai set diet yang hebat. Gabungan 3 supplement asas ini, jika diambil secara konsisten memang memberi kesan yang sangat menggembirakan. Walaupun Lecithin sangat terkenal untuk menguruskan badan, namun jika anda betul-betul komited ingin menguruskan badan, silalah ambil tiga produk di bawah[…]

Read More

Alhamdulillah, selepas berkongsi tentang kebaikkan ESP dua hari lepas, ramai yang order ESP untuk menganjalkan semula dan mencantikkan payudara. Dan tak kurang juga ramai ibu-ibu menyusu yang ragu-ragu, betul ke ESP bagus ke untuk ibu menyusu? Khas untuk anda semua, saya lampirkan testimoni ibu-ibu yang menyusu, dan mengambil[…]

Read More

Payudara merupakan aset penting seorang wanita. Saya percaya setiap wanita mahukan payudara yang cantik menawan.. Namun, seiring peningkatan usia, payudara akan turut mengalami kesan penuaan, kekenduran dan kurang pejal, tidak seperti zaman anak dara dulu.  Bagi ibu-ibu yang menyusu anak pula, kesan yang sama turut dirasai, malah adakalanya[…]

Read More

Alhamdulillah..hari ni sekali lagi saya nak berkongsi testimoni seorang ibu yang berjaya menambah stok simpanan susunya sebanyak 130 oz dalam masa 10 hari sahaja! Memang menakjubkan.. Menurut Pn Aminah, sebelum mencuba set Shaklee ini, dia cuma mendapat 2-3 oz sahaja sekali sesi pam, tetapi Alhamdulillah dengan berkat usaha[…]

Read More

Terima kasih kepada Pn.Fiza yang sudi berkongsi pengalamannya cantik berseri dengan Shaklee. Untuk makluman, Pn Fiza mengambil Set D + GLA. Dalam masa seminggu sahaja, ramai yang dah tegur perubahan Pn Fiza, dan yang lebih menakjubkan, parutnya hilang dalam masa 25 hari dan kulit juga semakin cantik dan[…]

Read More

Shaklee mempunyai beberapa cawangan seluruh Malaysia. Sekiranya anda berdekatan dengan salah satu cawangan Shaklee, dan ingin membeli sendiri produk dan menikmati potongan 15-30% (harga ahli Shaklee), anda boleh sms / telefon saya untuk mengetahui caranya.. serius,tak perlu pakai modal untuk dapatkan harga ahli.. istimewa hanya untuk anda, pelangan[…]

Read More

Alhamdulillah.. Ini testimoni yang dikongsi sendiri oleh Pn Liza.. Menurut beliau, sebelum mula Shaklee susu yang beliau pam hanya dapat 2-3 oz jer.. Bila start ambil Shaklee, susu meningkat ke 8 oz. Dan sekarang ni susu beliau dah meningkat ke 10 oz! Peningkatan yang ketara dalam masa tak[…]

Read More

Alhamdulillah.. Testimoni terbaru ialah dari customer saya sendiri iaitu Puan Syarifah. Puan Syarifah menyatakan dengan pengambilan Set B, penghasilan susu beliau bertambah dan badan terasa segar walaupun berpuasa. Berikut ialah hasil yang beliau dapati dalam satu sesi pam sahaja..   Menurut Pn Syarifah, beliau mengambil Shaklee sebagai supplement[…]

Read More

Salam semua pembaca mommyiskandar.com.. Ramai yang bertanya pada saya bagaimana caranya nak tingkatkan penghasilan susu. Salah satu tipsnya ialah dengan melakukan power pumping. Mari kita lihat apa tu power pumping ya.. Apa itu Power Pumping? Merupakan teknik mengepam yg boleh membantu meningkatkan penghasilan susu. Ia melibatkan teknik dan[…]

Read More

Salam semua.. hari ni suka saya nak berkongsi set penyusuan yang paling laris, paling berkesan dan paling mendapat sambutan terhangat di kalangan ibu-ibu menyusu.. Set yang saya maksudkan ialah 3M. Apa yang terkandung dalam 3M? Jom tengok…   Set B (iaitu Vitamin B Complex, Vitamin C, Vitalea dan[…]

Read More

Alhamdulillah, Set Eu-Four Pack semakin mendapat sambutan menggalakkan kepada penggemar-penggemar supplement Shaklee di luar sana. Pn Azilah, pengamal set ini mengakui dengan pengambilan Ostematrix dan ESP, beliau memperolehi lebih banyak susu berbanding menggunakan set B. Tambah beliau, badannya juga berasa kurang letih dan sentiasa cergas.    Untuk para[…]

Read More

Wah..hebatnya bunyi tajuk di atas.. mesti ramai yang tertanya-tanya, apa vitaminnya? Tentulah Vitamin E! Rasanya memang ramai yang tahu vitamin E penting untuk kecantikkan kulit dan menampakkan seseorang itu tampil lebih muda. Awet muda gitu.. Tapi, berapa ramaikah yang mementingkan pengambilan vitamin ini?  Jika kulit anda tampak kusam,[…]

Read More

Sejak dilancarkan Isnin lepas, alhamdulillah banyak pertanyaan dan order yang diterima. Ramai yang sukakan set ini, sebab  ada antara ibu-ibu yang anaknya alah dengan alfalfa . Apapun, jika ditanya set mana yang lebih bagus dan selamat antara set B dan Eu-Four Pack, saya akan cadangkan Eu-Four Pack. Ini[…]

Read More

Mum, You may be treated like the maid, you may be treated like the gardner, you may be treated like the daycare, you may be treated like the chauffer, you may be treated like many things. But one thing is for sure, You will always be loved. For[…]

Read More

Salam semua.. Hari ni suka untuk saya memaparkan cara untuk menjadi ahli Shaklee dan menjadi sebahagian dari keluarga Mommy Iskandar.. Kepada pelanggan saya yang berminat menjadi ahli, anda akan dapat menikmati istimewa. Caranya? Sila lihat di bawah ya..   Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee ?[…]

Read More

Bermula esok 24 October 2011, kumpulan kami Euphoria akan melancarkan  set breastfeeding baru iaitu Eu – Four Pack. Eu – Four Pack mengandungi Vitamin B, Vitamin C, Vitalea dan Ostematrix (kalsium).  Ramai ibu-ibu yang telah mencuba set ini dan mendapati ia jauh lebih berkesan dari set breastfeeding lama.[…]

Read More

Cuba lihat di sini, adakah anda mempunyai gejala yang berikut? Kejang otot Kebas dan rasa mencucuk sekeliling tangan dan kaki Wheezing (pernafasan seperti wisel) Mudah marah, terjejas keupayaan intelektual, kemurungan, dan perubahan personaliti Keletihan Rambut kasar Kuku rapuh Kulit kering (Psoriasis) Tumit pecah dan kasar Eczema – penyakit[…]

Read More

Terdapat banyak faedah kepada kedua-dua ibu dan bayi apabila kita mengamalkan penyusuan bayi secara natural. Kita disaran memberi susu ibu kepada bayi sehingga bayi berusia sekurang-kurangnya 6 bulan tanpa makanan sampingan lain, tanpa susu formula lain dan tanpa diberi air masak pun kepada bayi. Susu ibu kaya dengan[…]

Read More
Call Now Button Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.