House

Jom Daftar Ahli Shaklee


Kami mengalu-alukan anda menjadi sebahagian dari keluarga kumpulan Shaklee Independent Distributor kami.  Jana pendapatan tambahan secara part time / full time. Dengan Shaklee, umpama anda membuka perniagaan anda sendiri, keupayaan menjana pendapatan adalah tanpa had. YOU SIGN YOUR OWN CHEQUE!

Saya sendiri menjana 4 angka dalam masa 3 bulan pertama. Alhamdulillah, memang hidup saya sangat berubah setelah serius ber-Shaklee. Dan sememangnya ramai yang dah berjaya mendapat 4-5 angka sebulan, hanya dari rumah. Anda bila lagi??

 
Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee ?
  • Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM 35 ataupun membuat pembelian melebihi 100 points (dalam lingkungan RM 450) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 867141 sebagai sponsor/upline.

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee.

  • Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

  • Benar, tak perlu maintain point atau wajib membuat ada pembelian.

Apa kelebihan menjadi ahli?

  • Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri.
  • Jika rajin berkongsi dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.
  • Jika berminat untuk berbisnes, ada kelas tertutup disediakan melalui group facebook di bawah Enermax Group dan boleh berjumpa one to one untuk personal coaching
  • Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).
Apa kelebihan mendaftar ahli dengan Mommy Iskandar?
  • Kami akan memberi anda ACCESS ke dalam FB TERTUTUP BISNES kami.. di mana hanya ahli sahaja yang boleh masuk ke group ini. 
  • Dalam Group ini, anda akan diajar dan didedahkan CARA MARKETING ONLINE, RAHSIA BERJAYA DALAM BISNES ONLINE, INFO DAN CARA PENGAMBILAN PRODUK, ASPEK TEKNIKAL DALAM MENGENDALIKAN BLOG DAN FB serta banyak lagi.
  • Pastikan anda menyertai kumpulan kami untuk menjana pendapatan lumayan!
Berminat?? Sila hubungi saya di farahshoppe@gmail.com / FOLLOW fb saya FARAH ALIAS hari ini. 
Anda juga boleh terus call / whatsupp saya di 019-6657 302

 

REGISTER SEKARANG DAN ANDA AKAN MENGETAHUI RAHSIA PENTING UNTUK ANDA BERJAYA DALAM PERNIAGAAN ONLINE. HANYA UNTUK YANG MENDAFTAR DI MOMMYISKANDAR.COM SAHAJA!!!

KERANA KAMI KOMITED UNTUK MEMBIMBING ANDA SEHINGGA BERJAYA..

JUMPA DI PUNCAK KEJAYAAN!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.