House

1001 Kebaikkan ESP Shaklee!


Salam semua.. hari ni nak bercerita tentang 1001 kebaikkan ESP Shaklee, produk TERLARIS yang sentiasa habis dalam stok simpanan saya, biarlah berapa dozen pun saya order! Kenapa ESP begitu laris? Sebabnya ia mempunyai 1001 kebaikkan yang tak terungkap dengan kata-kata.. Wah.. bersajak pulak..  😎

 

Apa 1001 kebaikkan ESP Shaklee tu? Ni antaranya ya..

  • ESP terkenal sebagai milkbooster terhebat di kalangan ibu menyusu. Namun bagi yang tak menyusu, ESP takkan bagi anda ada susu pula ya.. Jangan salah anggap.. Sebab ESP ni sesuai untuk semua golongan termasuk wanita, lelaki dan juga kanak-kanak yang berusia setahun ke atas
  • ESP mencantikkan kulit anda! Apapun masalah kulit anda, ESP akan membantu, kerana ia merupakan protein yang akan membaikpulih struktur asas kulit dan mampu menghasilkan sel-sel kulit baru dengan cepat. Masalah kulit kering, jerawat, jeragat dan berparut? Jangan bimbang ESP ada..
  • ESP membantu anda rasa kenyang lebih lama. Bagi anda yang ingin mengawal berat badan, sememangnya ESP membantu, kerana anda tidaklah sentiasa nak makan je.. InsyaAllah selera makan terkawal.
  • ESP mambantu meningkatkan metabolisme badan. Bagi anda yang mengalami masalah metabolisme badan rendah, jangan ragu mencuba ESP ya
  • ESP memberi tenaga untuk anda melakukan kerja harian tanpa mudah letih
  • ESP membantu meningkatkan kesuburan, melalui baik pulih sel-sel pembiakkan yang tidak normal
  • Jika anda ibu mengandung, ESP memberikan anda tenaga, tak mudah letih, dan menyediakan badan ibu ke arah penyusuan kerana komponen utama dalam susu ibu ialah protein, kalsium dan air. Jadi pada anda yang bertekad menyusukan anak, amalkanlah Shaklee dari mengandung lagi ya
  • Bagi ibu berpantang, ESP membantu membaikpulih luka dengan cepat. Ini kerana struktur asas kulit terdiri dari protein. Bila badan mendapat protein mencukupi, sel-sel kulit baru akan terbentuk dan memulihkan luka dengan cepat.
  • Jika anda mengalami sebarang pembedahan, ESP juga membantu membaikpulih luka pembedahan dengan cepat dan memberi tenaga kepada badan.
  • ESP membantu mengurangkan gastrik. Bagi yang mengalami gastrik teruk, ambillah ESP, insyaAllah anda berpuas hati dengan kesannya
  • Dan yang paling best bagi wanita, ESP membantu menganjalkan semula payudara anda! Bestkan?

 

Banyak lagi kebaikkan ESP yang anda hanya dapat rasakan bila anda dah mengambilnya sahaja! Berikut antara beribu-ribu testimoni ESP.. Jom tengok..

 

Testimoni 1: Kulit Lembut Dengan ESP

 

esp kulit lembut

 

 

Testimoni 2: ESP Badan Semakin Sihat dan Bertenaga

 

esp bertenaga

 

 

Testimoni 3: Sekali Pam Dapat 18 oz Dengan ESP!

 

18 oz dgn ESP

 

 

Testimoni 4: Kulit Lembap dan Sentiasa Kenyang Dengan ESP

 

ESP mengenyangkan n kulit cantik

 

 

Alhamdulillah, begitu banyak testimoni yang customer berikan setelah mengambil ESP nie.. Jika anda nak lihat testimoni lain, sila klik DI SINI ya

 

Pada anda yang nak mencuba ESP, walau apa pun sebabnya, jangan ragu mencuba, kerana ESP tersangat banyak kebaikkannya. Hanya yang dah cuba je tau apa yang best ESP nie.. Nak dapatkan HARGA? Hubungi saya ya..

 

Untuk mencuba produk ini,sila hubungi saya di:

Call / Whatsupp: 019-6657 302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias Biz untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

 

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.