Tips dan petua cara putihkan muka dengan berkesan. Apa tips tu? Mesti semua teruja nak tau kan. Dan ni bukan tips kosong tau, dah ramai yang menjadi semakin putih, bersih, glowing mowink gituu..   Okey tips dan petua cara putihkan muka dengan berkesan yang pertama ialah kena minum banyak[…]

Read More

Sempena bulan ESP, terimbas kembali kenangan pertama kali mengambil ESP 3 tahun dulu. Masa tu tertanya-tanya, apalah special sangat ESP ni sampai menjadi kegilaan ramai. Apa yang menyebabkan ramai jatuh cinta pada ESP ni..   Keinginan mencuba masa tu sangat kuat, tapi budget tak cukup. Padamkan je lah[…]

Read More

Salam kepada semua pengunjung mommyiskandar.com. Hari ni saya nak memaparkan testimoni ESP Shaklee bantu kulit bermasalah .   Saya menerima banyak sms, pm di Facebook dan whatsupp bertanyakan, “betul ke ESP Shaklee ni boleh bantu kulit yang bermasalah? Mana yang patut saya ambil, ESP atau Vitamin E?”  […]

Read More

Assalamualaikum. Tinggal beberapa hari lagi Ramadhan akan menjelma. Alhamdulillah sekali lagi kita berkesempatan bertemu Ramadhan Al Mubarak. Mudah-mudahan Ramadhan tahun ini membawa 1001 rahmat dan kebaikkan pada kita. Bagaimanakah persediaan berpuasa anda tahun ni? Saya, semestinya persediaan berpuasa dengan Shaklee..  🙂    Tahun ni merupakan tahun ketiga saya[…]

Read More

Alhamdulilah.. hari ni saya seronok nak share satu testimoni hebat dari seorang pengguna. Pn Nad mengalami alahan yang teruk di kaki, dan jika salah makan, alahannya akan menjadi bertambah teruk dan gatal. Alhamdulillah, ESP Shaklee membantu merawat alergi yang dialami oleh Pn Nad.   Bagaimana ESP Shaklee membantu[…]

Read More

Set Bersalin Shaklee Murah dan Berkesan? Alhamdulillah, setelah mengambil dan merasai sendiri pengalaman berpantang dengan Set Bersalin Shaklee, memang terbukti, semua testimoni yang customer saya berikan sebelum ni tepat belaka.   Walaupun baru 16 hari berpantang, di mana saya bersalin secara pembedahan atau ‘caesarean’, namun saya dah boleh[…]

Read More

Alhamdulillah.. hari ni genap 15 Ramadhan umat Islam berpuasa. Bagaimana puasa anda? Semakin hari semakin tenang atau semakin hari semakin letih berpuasa? Mudah-mudahan semakin menempuhi Ramadhan, kita semakin kuat dan cergas berpuasa. Berikut ialah tips kekal bertenaga sepanjang berpuasa..   Pastikan mengambil sahur dengan makanan yang seimbang. Jangan[…]

Read More

Salam semua.. hari ni nak bercerita tentang 1001 kebaikkan ESP Shaklee, produk TERLARIS yang sentiasa habis dalam stok simpanan saya, biarlah berapa dozen pun saya order! Kenapa ESP begitu laris? Sebabnya ia mempunyai 1001 kebaikkan yang tak terungkap dengan kata-kata.. Wah.. bersajak pulak..  😎   Apa 1001 kebaikkan[…]

Read More

Alhamdulillah.. satu lagi testimoni ESP untuk dikongsi bersama.. ESP atau Soy Protein Isolate Powder merupakan protein soya terbaik di pasaran. Kenapa saya katakan terbaik? Sebab ramai ibu yang dah mencuba protein brand lain di pasaran, tapi bagitau yang ESP is the best! Tak de protein lain boleh lawan[…]

Read More

Salam Jumaat semua.. mudah-mudahan hari Jumaat yang penuh berkat ini membawa kebaikkan buat kita semua.. Hari ni saya nak menyentuh tentang masalah haid yang tidak teratur. Adakah anda mengalami haid tidak teratur dan senggugut?   Jika ya, ada sesuatu yang kurang normal dalam tubuh anda. Wanita normal akan[…]

Read More

Alhamdulillah.. hari ni saya nak bercerita tentang testimoni set kesuburan Shaklee. Teruja dengan kegembiraan customer, selepas 4 tahun menunggu, Alhamdulillah beliau berjaya mengandung selepas sebulan mengambil GLA dan ESP!   Ini rakaman perbualan sms antara saya dan beliau..         Memang seronok sangat dan turut berkongsi[…]

Read More

Bagi yang mengalami masalah jerawat, parut dan tona kulit tidak sekata, saya pasti dah bermacam produk kosmetik anda gunakan.. Tak sesuai kosmetik A, kosmetik B pula, dan adakalanya penggunaan kosmetik sembarangan menyebabkan kulit muka anda lebih teruk dari asalnya.. Jika anda mengalami masalah kulit, antara perkara yang perlu[…]

Read More

Cahaya mata adalah anugerah yang tak ternilai harganya. Bagi pasangan yang masih belum dikurniakan cahaya mata, pastinya ia dugaan yang hebat dalam hidup mereka. Namun Allah lebih Mengetahui. Sebagai hambaNya kita kenalah redha, dalam masa yang sama, kita kena berusaha.  Antara tanda utama pasangan lambat mendapat cahaya mata[…]

Read More

Alhamdulillah.. hari ni saya nak bercerita tentang pengalaman dan kegembiraan seorang customer saya, Pn Faezah. Beliau sebelum ni mengalami masalah eczema, namun setelah mencuba [emember_protected]Set D + ESP, eczema beliau beransur kurang dan semakin sembuh! Dan menariknya, beliau mengatakan, sebelum ni telah mencuba pelbagai ubat termasuklah ubat doktor,[…]

Read More

Salam semua.. October bulan bertuah sebab bulan nie Shaklee bermurah hati buat OFFER, beli 6 ESP, PERCUMA 1! Best.. memang best.. Sebab kenapa best? Sebab ESP memang merupakan KILLER PRODUCT kami. Dan sesiapa yang mengamalkan Shaklee memang dah tau kebaikkannya..  Antara kebaikkan ESP yang dapat dirasai pengguna: ESP[…]

Read More

Salam Jumaat semua.. Hari ni saya nak bercerita tentang kecantikkan kulit. Siapa yang tak inginkan kulit cantik? Halus dan mulus bak kulit telur dikupas.. Merah bak epal giteww.. Tak pakai mekap pun masih maintain cantik.. Hakikatnya ramai yang mempunyai masalah kulit seperti berjerawat, berparut dan kulit kusam. Bagaimana[…]

Read More

Alhamdulillah..dalam kesibukkan menjawab pertanyaan pelangan, saya masih cuba update blog kesayangan saya ni setiap hari untuk tatapan semua. Mudah-mudahan artikel saya membantu semua wanita dan ibu-ibu di luar sana yang membaca. Hari ni saya nak update tentang Vitamin E – Suami Makin Sayang atau “Vitamin Cinta” yang makin ramai[…]

Read More

Hari ni sekali lagi saya nak berkongsi testimoni ibu-ibu yang berpantang dengan vitamin Shaklee. Alhamdulillah, semua ibu berpuas hati dengan Set Bersalin Shaklee, di mana semua mengakui yang badan mereka berasa lebih sihat, cergas dan ceria. Luka pun cepat sembuh dengan adanya supplement zinc yang merupakan salah satu[…]

Read More

Alhamdulillah, hari ni saya nak berkongsi satu lagi supplement yang memang mendapat sambutan ramai dari pelanggan saya di luar sana. Memang tak dinafikan kulit jenis berminyak, berjerawat dan adakalanya bernanah memang merimaskan, dan  membuatkan diri kurang keyakinan. Dan pastinya mereka yang mengalami masalah ni dah mencuba pelbagai produk[…]

Read More

Terima kasih untuk empunya diri, Pn Liza Suriani yang sudi berkongsi testimoni. Untuk makluman semua, Pn Liza ni memang pengamal tegar ESP (Energizing Soy Protein) & Vitamin E Shaklee. Menurut beliau, beliau sendiri tak percaya yang kulitnya berubah begitu ketara sekali. Sekali pandang macam anak dara u.. tapi[…]

Read More