House

ESP Cantikkan Kulit dan Milkbooster Terbaik!


Alhamdulillah.. satu lagi testimoni ESP untuk dikongsi bersama.. ESP atau Soy Protein Isolate Powder merupakan protein soya terbaik di pasaran. Kenapa saya katakan terbaik? Sebab ramai ibu yang dah mencuba protein brand lain di pasaran, tapi bagitau yang ESP is the best! Tak de protein lain boleh lawan tau..

 

Sebabnya, ESP ni banyak fungsinya.. antaranya, ia mampu:

  • Mencantikkan kulit dan kulit kelihatan gebu
  • Membantu menghilangkan parut jerawat
  • Memberi tenaga dan mengelakkan cepat letih
  • Meningkatkan sistem imun badan
  • Membantu mengurangkan gastrik
  • Membantu mengurangkan eczema
  • Menganjalkan payudara yang kendur
  • Bagi ibu mengandung, ESP membantu badan bertenaga, sihat dan bagus untuk kulit bayi
  • Dan bagi ibu menyusu, ESP merupakan milk booster terbaik, di mana ia membantu mempercepatkan penghasilan susu dan memekatkan susu ibu. Susu jadi berkrim, pekat dan sedap.

 

Walaupun ESP ni boleh bertindak sebagai milk booster, namun semua orang boleh ambil ESP ya.. tak semestinya ibu menyusu je. lelaki, wanita, ibu mengandung dan yang belum berkahwin pun boleh mengambil ESP, kerana ESP ni protein yang sangat diperlukan untuk badan menjalankan fungsinya dengan baik. Jadi, tunggu apa lagi? Ambillah ESP hari nie juga! Sebelum tu, jom tengok testimoni pengguna yang berpuas hati dengan ESP. 

 

Testimoni 1: Parut jerawat pudar dan milkbooster terbaik dengan ESP!

 

 

 

Testimoni 2: Susu double selepas 2 hari mengambil ESP

 

 

 

Testimoni 3: Amalkan ESP semasa pantang, kulit baby halus dan mulus! 

 

 

 

Banyak lagi testimoni hebat ESP boleh dilihat DI SINI ya.. Sememangnya ESP cantikkan kulit dan milkbooster terbaik!

 

Untuk mencuba produk ini,sila hubungi saya di:

Call / Whatsupp: 019-6657 302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias Biz untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.