Salam Aidilfitri untuk semua pengunjung MommyIskandar.Com. Hari ni baru raya ke-12, tapi saya pasti berat badan anda semua dah naik berkilo-kilo! Al maklumlah raya, semua makanan nampak sedap dan sukar ditolak. Saya pun sama.. sebab tu, hari ni saya rajinkan diri google untuk memotivasikan diri untuk kurus semula.[…]

Read More

Adakah anda tergolong dalam kumpulan individu yang nak diet tetapi suka makanan manis ?   Kalau ya, boleh geng dengan saya. Saya jenis tak kisah sangat nasi, mee, bihun dan sebagainya. Pendek kata masih kuat iman lah kalau tak ambil makanan berkarbohidrat ni. Tetapi bila jumpa kek, coklat,[…]

Read More

Salam semua.. hari ni kita nak bercerita tentang diet yang tak menjadi atau dengan kata lain tips turunkan berat badan dan kurus dengan cara yang betul. Kenapa ada setengah orang yang mengamalkan diet secara ketat, tak makan nasi, tak makan makanan berlemak, tetapi berat hanya turun sekejap sahaja?[…]

Read More

Salam semua.. hari ni saya nak share Set Slimming Cinch yang sesuai untuk semua lelaki dan wanita baik yang dah berkahwin mahupun belum. Bagi ibu menyusu, set ini kurang sesuai dengan anda kerana kandungan Cinch yang mampu mengecilkan pinggang dan membakar lemak, dikhuatiri menyebabkan berat bayi anda tak[…]

Read More

Semalam saya menulis tentang Slimming Set Shaklee. Alhamdulillah ramai yang berminat dan telah membeli Set Slimming nie.. Doa saya mudah-mudahan semua pelanggan saya mencapai berat ideal dan mendapat kesan yang diinginkan. Khas untuk customer saya yang telah membeli set slimming, tips bagaimana nak menurunkan berat badan dengan cepat[…]

Read More

Alhamdulillah, seronok saya tengok ramai pelanggan kami yang berjaya menguruskan badan dengan Slimmin Set Shaklee. Dan sesungguhnya set slimming shaklee memang berkesan, terutamanya pada mereka yang serius nak menguruskan badan. Apa ada dalam set slimming Shaklee ni? Dalam set kami ada lecithin yang berfungsi untuk memecahkan lemak, protein[…]

Read More

Ramai yang tak tahu sebenarnya Shaklee juga mempunyai set diet yang hebat. Gabungan 3 supplement asas ini, jika diambil secara konsisten memang memberi kesan yang sangat menggembirakan. Walaupun Lecithin sangat terkenal untuk menguruskan badan, namun jika anda betul-betul komited ingin menguruskan badan, silalah ambil tiga produk di bawah[…]

Read More