Salam kepada semua pengunjung mommyiskandar.com. Hari ni saya nak memaparkan testimoni ESP Shaklee bantu kulit bermasalah .   Saya menerima banyak sms, pm di Facebook dan whatsupp bertanyakan, “betul ke ESP Shaklee ni boleh bantu kulit yang bermasalah? Mana yang patut saya ambil, ESP atau Vitamin E?”  […]

Read More

Alhamdulillah.. hari ni genap 15 Ramadhan umat Islam berpuasa. Bagaimana puasa anda? Semakin hari semakin tenang atau semakin hari semakin letih berpuasa? Mudah-mudahan semakin menempuhi Ramadhan, kita semakin kuat dan cergas berpuasa. Berikut ialah tips kekal bertenaga sepanjang berpuasa..   Pastikan mengambil sahur dengan makanan yang seimbang. Jangan[…]

Read More

Salam semua.. hari ni nak bercerita tentang 1001 kebaikkan ESP Shaklee, produk TERLARIS yang sentiasa habis dalam stok simpanan saya, biarlah berapa dozen pun saya order! Kenapa ESP begitu laris? Sebabnya ia mempunyai 1001 kebaikkan yang tak terungkap dengan kata-kata.. Wah.. bersajak pulak..  😎   Apa 1001 kebaikkan[…]

Read More

Alhamdulillah.. satu lagi testimoni ESP untuk dikongsi bersama.. ESP atau Soy Protein Isolate Powder merupakan protein soya terbaik di pasaran. Kenapa saya katakan terbaik? Sebab ramai ibu yang dah mencuba protein brand lain di pasaran, tapi bagitau yang ESP is the best! Tak de protein lain boleh lawan[…]

Read More

Salam semua.. October bulan bertuah sebab bulan nie Shaklee bermurah hati buat OFFER, beli 6 ESP, PERCUMA 1! Best.. memang best.. Sebab kenapa best? Sebab ESP memang merupakan KILLER PRODUCT kami. Dan sesiapa yang mengamalkan Shaklee memang dah tau kebaikkannya..  Antara kebaikkan ESP yang dapat dirasai pengguna: ESP[…]

Read More

Ramai wanita yang mengidapi masalah haid tidak teratur. Antara sebab utama ialah hormon yang tidak seimbang, pengambilan makanan segera yang mengandungi banyak bahan pengawet, tekanan hidup, kenaikkan berat badan dan pengambilan ubat-ubatan tertentu. Namun yang paling ditakuti ialah jika haid tidak teratur ini disebabkan oleh penyakit. Penyakit yang[…]

Read More

Salam Jumaat semua.. Hari ni saya nak bercerita tentang kecantikkan kulit. Siapa yang tak inginkan kulit cantik? Halus dan mulus bak kulit telur dikupas.. Merah bak epal giteww.. Tak pakai mekap pun masih maintain cantik.. Hakikatnya ramai yang mempunyai masalah kulit seperti berjerawat, berparut dan kulit kusam. Bagaimana[…]

Read More

Salam semua.. hari ni saya nak bercerita tentang kecantikkan..Asyik gambar susu je, borring juga kan? Antara produk yang memang sangat bagus untuk kecantikkan kulit ialah ESP. Jom tengok apa itu ESP.. ESP atau Energizing Protein Soya merupakan protein soya berkualiti tinggi, di mana ia mempunyai 1001 khasiat, antaranya:[…]

Read More

Terima kasih untuk empunya diri, Pn Liza Suriani yang sudi berkongsi testimoni. Untuk makluman semua, Pn Liza ni memang pengamal tegar ESP (Energizing Soy Protein) & Vitamin E Shaklee. Menurut beliau, beliau sendiri tak percaya yang kulitnya berubah begitu ketara sekali. Sekali pandang macam anak dara u.. tapi[…]

Read More