House

Wajah Gebu, Cantik & Berseri Dengan ESP..


Salam semua.. hari ni saya nak bercerita tentang kecantikkan..Asyik gambar susu je, borring juga kan? Antara produk yang memang sangat bagus untuk kecantikkan kulit ialah ESP. Jom tengok apa itu ESP..

ESP atau Energizing Protein Soya merupakan protein soya berkualiti tinggi, di mana ia mempunyai 1001 khasiat, antaranya:

  • Mencantikkan kulit 
  • Kulit tampak lebih halus, gebu dan berseri
  • Mengurangkan parut jerawat di muka
  • Mengurangkan jeragat
  • Mengurangkan kesan parut akibat campak, gigitan nyamuk dll
  • Mengatasi eczema
  • Mengatasi kulit kering
  • Menganjalkan kembali payudara yang kendur
  • Bagi ibu menyusu, ESP mempercepatkan penghasilan susu
  • Bagi ibu mengandung pula, ESP memberi tenaga dan kesihatan kepada ibu dan anak
  • Memberi rasa kenyang yang lama, jadi sangat membantu mereka yang sedang dalam proses menurunkan berat badan
  • Magicnya, ESP juga boleh menaikkan berat badan, dengan cara pemakanan yang berbeza..

Begitu banyak kelebihan ESP, macam tak percaya kan? Tapi itulah kehebatan ESP.. dan sebab itulah setiap bulan saya dapat jual berdozen-dozen ESP kerana keajaibannya..

Masih ragu-ragu? Jom kita tengok testimoni pengguna..

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha.. Alhamdulillah.. memang ESP ni sangat best dan memuaskan hati customer-customer saya.. Jika ada budget, saya sangat galakkan amik Vitamin E juga kerana kesannya SUPER DUPER CEPAT! Bagi yang ada masalah kulit, anda tak akan pernah menyesal, percayalah..

 

Untuk melihat lebih banyak Tesimoni untuk Kecantikkan Kulit, klik SINI 

 

Berminat mencuba ESP dan Vitamin E? Hubungi saya di 019 – 6657 302 / Add Fb saya FARAH ALIAS BIZ untuk mendapatkan HARGA dan juga KONSULTASI PERCUMA selepas pembelian..

 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 

 

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.