House

ESP Supplement TERBAIK Anda SEKELUARGA! NOW OFFER!!!


Salam semua.. October bulan bertuah sebab bulan nie Shaklee bermurah hati buat OFFER, beli 6 ESP, PERCUMA 1! Best.. memang best.. Sebab kenapa best? Sebab ESP memang merupakan KILLER PRODUCT kami. Dan sesiapa yang mengamalkan Shaklee memang dah tau kebaikkannya.. 

Antara kebaikkan ESP yang dapat dirasai pengguna:

  • ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
  • ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih
  • Membantu menganjalkan kulit, dan sangat digemari oleh kaum wanita bagi menganjalkan kembali payudara yang kendur
  • Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan banyak
  • ESP juga membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
  • Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum, serta menyediakan badan ibu ke arah penyusuan
  • Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.
  • Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati.
  • Boleh diberikan kepada anak-anak anda yang berumur setahun ke atas untuk meningkatkan sistem imun anak dan kesihatan

 

Ini antara testimoni pengguna yang berpuas hati dengan ESP:

 

Testimoni 1: ESP Membantu Menurunkan Berat Badan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Testimoni 2: ESP Membantu Mencantikkan Kulit, Gebu dan Semakin Berseri.. Parut Pun Hilang Tau..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Testimoni 3: ESP Bantu Kurangkan Letih dan Mengantuk

 

 

 

 

 

 

 

Testimoni 4: ESP Milkbooster Terbaik! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Testimoni 5: Jika Anda Ibu Mengandung, ESP Membantu Anda Lebih Bertenaga..

 

 

;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Testimoni 6: ESP Kulit Cantik Berseri..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alhamdulillah banyak lagi testimoni pengguna anda boleh lihat DI SINI. Pendek kata, memang best ESP nie.. Yang dah mencubanya je tau. Jika anda ibu menyusu, ESP membantu menghasilkan susu dengan cepat dan breast akan sentiasa rasa penuh jika anda konsisten mengepam. Namun jika anda tidak menyusu, jangan risau ESP tak akan mengeluarkan susu ya.. Lelaki, kanak-kanak atas setahun pun boleh ambil ESP untuk kesihatan badan dan kulit. Ibu mengandung juga selamat mengamalkan ESP sebagai supplement tambahan untuk kesihatan ibu dan bayi.

 

Jika anda berminat nak dapatkan ESP, ajaklah kawan-kawan beli sama.. Bulan Oktober ni, ada OFFER, BELI 6, PERCUMA 1. Memang best.. Nak tau info lanjut? Hubungi saya seperti di bawah ya

 

Call / Whatsupp: 019-6657 302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias Biz untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

 

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.