House

Vitamin E – Suami Makin Sayang..


Alhamdulillah..dalam kesibukkan menjawab pertanyaan pelangan, saya masih cuba update blog kesayangan saya ni setiap hari untuk tatapan semua. Mudah-mudahan artikel saya membantu semua wanita dan ibu-ibu di luar sana yang membaca.

Hari ni saya nak update tentang Vitamin E – Suami Makin Sayang atauĀ “Vitamin Cinta” yang makin ramai customer saya yang amalkannya. Dan rata-rata memang senyum sampai ke telinga dan happylah sebab kualiti hubungan suami isteri bertambah baik dan suami pun main sayang.. hehe..

Sebelum kita tengok testimoni, ramai juga nak tahu apa benefit lain vitamin E ni selain bertindak sebagai vitamin cinta. Barulah berbaloi beli, betul tak? Ok ni antara khasiat Vitamin E:

  • Mencantikkan kulit dan menaikkan seri muka
  • Kulit tampak halus, gebu dan licin
  • Mengurangkan jeragat, parut dan jerawat
  • Mengurangkan masalah minyak dan kulit kering pada muka
  • Mengandungi antioksidan yang tinggi dan bertindak untuk awet muda
  • Mengurangkan sakit sendi
  • Mengekalkan kesihatan saraf dan otot
  • Mengekalkan kecantikkan rambut
  • Mengelakkan masalah berkaitan kanser
  • Meningkatkan kesuburan
  • Meningkatkan keinginan seksualĀ 
  • Meningkatkan orgasma yang lebih kerap dan bersemangat

Dan sekarang jom tengok apa kata customer saya ya..

 

 

 

 

 

 

Tengok 3 baris terakhir tu ya “Selalu suami cari ada je alasan, sekarang kite pulak yang cari suami..” ha.. bestkan? So untuk semua wanita di luar sana yang ada masalah kurang tenaga atau keinginan untukbersama suami, boleh la cuba vitamin E Shaklee ya. Memang dah terbukti berkesan dan kalau anda beli vitamin E lain di luar sana, kesannya takkan sama.Percayalah..

Untuk makluman, Vitamin E sesuai diambil oleh semua lelaki dan wanita, ibu-ibu yang masih dalam pantang dan menyusukan anak juga boleh ambil untuk kesan yang sangat baik. Namun, ibu mengandung tak boleh ambil ya, tunggu brsalin baru boleh mula makan.

Untuk anda yang berminat mendapatkan vitamin cinta ni, sila hubungi saya di 019-6657 302 atau Add Fb saya FARAH ALIAS BIZ untuk maklumat lanjut!

 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.