House

Promosi Mealshake Sehingga 30 Jun Sahaja!


Alhamdulillah.. 2-3 hari ni saya diberi kesihatan yang agak baik. Maaf untuk pengunjung setia MommyIskandar.Com kerana lama saya tak dapat update artikel. Kesihatan tidak megizinkan. Mudah-mudahan Allah beri saya kesihatan yang baik dan permudahkan perjalanan saya, insyaAllah.

 

Untuk anda semua, tinggal 5 hari je lagi promo Mealshake! Ada promosi istimewa dan harga special untuk anda. Mana taknya, beli 6 percuma 1. Bestkan? Jom pakat ramai-ramai dengan kawan untuk share beli mealshake ni ya. Dan semestinya Mealshake terkenal dengan kebaikkannya sebagai suplement untuk anak kita. 

 

Siapa tak nak anak yang sihat, pintar dan membesar bagai juara kan? Ni antara kebaikkan Mealshake untuk anak kita:

  • Membantu anak tampil lebih sihat dan bertenaga
  • Jika anak anda kerap demam, batuk dan selsema, Mealshake boleh membantu menguatkan sistem imun mereka
  • Membantu menambahkan selera makan anak
  • Membantu mengurangkan sembelit
  • Membantu mengurangkan eczema dan gatal-gatal kulit
  • Membantu mengurangkan parut di kulit

 

Berikut ialah testimoni ibu bapa yang berpuas hati dengan Mealshake..

 

Testimoni : Mealshake Membantu Naikkan Selera Makan

 

mealshake selera naik

 

 

 

Testimoni 2: Mealshake Bantu Meredakan Tonsil dan Menguatkan Sistem Imun Badan

 

reda tonsil dgn mealshake

 

Nak tengok banyak lagi testimoni? Jom klik DI SINI

 

Pada anda semua yang ada anak setahun ke atas, jangan ketinggalan untuk mendapatkan Mealshake sebelum 30 June ini ya.. Beli 6 FREE 1!!! Nak beli 1 pun boleh.. hubungi je saya ya.. Ada harga menarik menanti anda! 

 

Untuk mencuba produk ini,sila hubungi saya di:

Call / Whatsupp: 019-6657 302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias Biz untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

 

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.