Assalamualaikum.. kali ni nak buat entry santai-santai je.. berkenaan kelas zumba dan piloxing di Taman Sri Gombak. Artikel ni khas buat wanita-wanita yang mencari kelas zumba tertutup, khas untuk wanita sahaja. Lelaki tak boleh masuk tau, tu yang seronok tu.   Saya dah join kelas zumba dan piloxing[…]

Read More

Assalamualaikum.. hari ni saya nak berkongsi satu resepi ESP Banana Shake yang sedap. Bukan sahaja sedap, tapi sihat dan sangat berkhasiat tau. Sesuai untuk orang yang nak kurus, orang yang mengamalkan gaya hidup dan pemakanan yang sihat dan orang yang sibuk.    Kenapa sesuai untuk orang yang sibuk?[…]

Read More

Salam Aidilfitri kepada semua pembaca blog Mommy Iskandar. Alhamdulillah dah 2 minggu kita berhari raya, Ada ke yang maintain berat badan? Ke ramai yang rasa badan semakin berat dan baju semakin mengetat? Almaklum banyak open house.. hehe.. Hari ni saya nak share Tips Mengekalkan Berat Badan Semasa Hari[…]

Read More

Sempena bulan Ramadhan ni, saya nak share satu resepi berbuka yang sihat. Kurang garam, minyak dan sangat sesuai untuk mereka yang sedang berdiet atau yang menjaga kesihatan. Resepi Bubur Lambuk Oatmeal Kurma ni saya dapat dari Teacer Yun, cikgu diet saya dalam kelas The Boosters 30 Days Ramadan[…]

Read More