House

Kurus Mudah Dengan Shaklee


Assalamualaikum.. hari ni saya nak share cara kurus mudah dengan Shaklee. Sememangnya tak mudah nak kurus ni, sebab secara asasnya kita kena kawal pemakanan kita. Tapi, dengan bantuan suplemen Shaklee, inshaAllah ia membantu proses menguruskan badan kita dengan lebih mudah dan cepat

 

Mahal ke suplemen kurus Shaklee ni? Tak mahal.. harganya murah je tapi kesannya memang awesome. Sebelum lihat harga, mari kita lihat fungsinya. 

 

Apa yang ada dalam Set Kurus Shaklee? Ada beberapa produk sebenarnya. Tapi make it simple untuk orang yang tak nak makan banyak-banyak suplemen dan yang nak suplemen yang mesra poket, saya sarankan cuba dahulu 2 produk ni, iaitu Lecithin dan Herblax.

 

Lecithin ialah suplemen yang berfungsi memecahkan lemak dalam badan secara semulajadi. Sesuai sangat untuk anda yang malas bersenam, namun anda tetap kena jaga makan ya supaya dapat melihat kesannya yang maksimum

 

lecithin memecah lemak

 

Kedua ialah Herblax. Herblax ialah suplemen yang membersihkan usus kita secara lembut. Walaupun ia berfungsi mencuci usus dengan efisien, makan malam ni, esok pagi membuang tanpa rasa sakit perut memulas, namun kesannya memang best. Rasa macam terus hilang 1 kg tau kalau lepas bercinta di tandas tu. hehe.. Herblax juga membantu perut kempis, ye lah selalunya mereka yang mengalami masalah berat badan ni turut mengalami masalah sembelit. Bila sembelit dah tak ada, perut kempis memang terasa.

 

kurus dnegan shaklee

 

Dengan hanya mengamalkan 2 suplemen ini, anda mampu kembali kurus macam anak dara dulu. Syaratnya, kawal makanan yang berlemak dan berminyak ya. Itu asas nak kurus, makan produk apa pun kena tetap jaga makan. Baru cepat kita capai berat ideal kita

 

Mari lihat testimoni pengguna yang telah mencuba produk kami:

 

 

 

Alhamdulillah.. banyak lagi testimoni boleh dilihat DI SINI.

 

Jika anda berminat nak mendapatkan produk ini boleh hubungi saya seperti di bawah ya. Harganya setiap satu botol cuma rm 50++ aje tau. Memang berbaloi-baloi.

 

Untuk mendapatkan produk ini, anda boleh menghubungi saya seperti berikut:

Call : 019-6657 302

Whatsapp: http://www.wasap.my/60196657302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar

Follow Instagram saya:  PAKAR_VITAMIN

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila kilk DI SINI

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

 

 

 

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: