House

Hadiah Untuk Ibu..


Alhamdulillah, sejak kebelakangan ini, semakin ramai customer saya yang membelikan ibu mereka supplement. Bukan sahaja untuk diri sendiri, tetapi untuk kesihatan ibu di kampung. Ada masa saya pula terharu bila mengenangkan anak-anak yang ingat pada ibu mereka. Maklumlah, saya dah tak ada ibu.. Berbakti pada mertua je sekarang nie.. Pada anda yang sayangkan ibu, sekali sekala bagilah hadiah yang mengingatkan ibu pada anda.. Ye la, hari-hari makan supplement, mesti ibu ingatkan kita kan?

Dua supplement penting yang patut anda hadiahkan pada ibu anda ialah Vitalea dan Ostematrix. Jom kita tengok fungsi keduanya:

 

     Vitalea:

 

 

  • Memberikan ibu lebih tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
  • Membantu meningkatkan kesegaran otak sekaligus membantu sistem memori
  • Sebagai pelengkap nutrisi, di mana membantu melengkapkan badan dengan pelbagai vitamin dan mineral, akibat pengambilan diet harian yang tidak seimbang
  • Membantu metabolisme badan dan melambatkan proses penuaan
  • Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan terhadap jangkitan
  • Membantu kesihatan keseluruhan secara am

 

 

 

  Ostematrix:

 

 

  • Menguatkan tulang, sekaligus membantu sakit kaki, lutut mahupun pinggang
  • Membantu mengurangkan kejang dan kebas kaki, sakit sendi dan juga artritis
  • Meringankan stress, mengimbangi tekanan darah dan memelihara denyutan jantung, serta membantu jika mengalami sakit kepala
  • Memperbaiki masalah haid dan meringankan sakit yang dialami semasa pre-menstrual
  • Membekalkan kalsium yang penting untuk gigi yang kuat
 
 
 
 
 
Berikut antara testimoni pengguna yang telah mencuba produk ini..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Budget? Sangatlah murah berbanding jasa ibu yang dah besarkan kita. Kalau ibu sihat, kita pun tenang je kan.. Hadiahkanlah untuk ibu tersayang hari ni juga.. Sedikit sumbangan, buat kesihatan insan yang telah banyak berjasa!
 
 

Untuk mencuba produk ini,sila hubungi saya di:

Call / Whatsupp: 019-6657 302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias Biz untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

 

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.