House

Hadiahkan Mak Ayah Kita Suplement..


Assalamualaikum. Lagi 5 hari ramai yang akan pulang ke kampung halaman untuk menyambut lebaran. Pelbagai persediaan disiapkan, termasuk kuih raya, tudung raya, angpau raya untuk dihadiahkan pada mak dan ayah tersayang. Namun, apa kata raya kali ni kita bawa sedikit kelainan? Kita hadiahkan mak ayah kita suplement untuk kesihatan. Mesti bestkan?

 

Kenapa saya cakap best? Sebab saya sendiri dah merasa bagi abah mertua saya suplement. Masa dapat suplement tu, teringat abah saya cakap “macam ni lah menantu, ingat kat abah di kampung..”  Walaupun pemberian ikhlas saya tu tak seberapa, tapi saya dapat rasakan, sejuk hati abah menerima pemberian kecil saya tu.

 

Bak arwah mak saya selalu cakap, “it’s not the price, but the thought that count!” (Bukan harga yang menjadi ukuran, tetapi ingatan tu lebih penting). Dan sebetulnya rahsia murah rezeki ialah gembirakan hati orang tua. Bila orang tua redha ke atas kita, pintu-pintu rezeki akan terbuka.

 

So, tunggu apa lagi? Sebagai anak hadiahkan mak ayah kita suplement. Takkan berkurang pun duit kita, sebaliknya makin bertambah dengan doa dan restu dari mereka. 

 

Nak bagi suplement, tapi tak tau suplement apa? Di sini saya senaraikan beberapa suplement lazim yang selalu diberikan kepada mak ayah, dan semestinya bergantung pada keadaan kesihatan merek juga.

 

  1. Sakit sendi, pinggang dan lutut – Ostematrix, B Complex dan Omega
  2. Letih dan lesu badan – Vitalea dan B Complex
  3. Susah tidur malam dan berpeluh-peluh (antara simptom nak menopaus) – GLA dan Ostematrix
  4. Sakit Jantung – Vivix / CoqHealth
  5. Darah Tinggi – Vivix / Omega dan B complex
  6. Kencing Manis – Vivix / B Complex, Zinc, ESP
  7. Stroke / Lumpuh – Vivix
  8. Kanser – Vivix / Carotomax + Vit E + Vit C
  9. Sering demam, batuk dan selsema – Vitamin C dan Nutriferon
  10. Kulit muka jeragat – Vitamin E + Vitamin C  + GLA
  11. Kebas kaki dan tumit malam-malam – B Complex dan Ostematrix
  12. Penyakit Buah Pinggang – Vivix / Alfalfa + Performance Drink
  13. Gout – Omega dan Alfalfa
  14. Kencing tak lawas – Alfalfa dan nutriferon / vitamin C
  15. Tegangkan muka dan awet muda – Shaklee Collagen Powder / Vivix

 

15 suplement lazim yang dihadiahkan oleh anak kepada mak ayah mereka. Anda bagaimana? Jika tak pasti mak dan ayah anda perlu suplement apa, jangan segan pm Fb saya atau terus hubungi saya seperti di bawah.

 

Jika masa kecil mak dan ayah kita tatang kita bagai minyak yang penuh, semasa hayat ada ni lah kita boleh menabur bakti. Walau besar mana pun hadiah yang kita beri pada mak ayah, sesungguhnya takkan pernah terbalas pun jasa-jasa mereka membersarkan kita.

 

Hadiahkan mak ayah kita suplement, supaya mereka sihat, kekal cergas untuk menjalankan aktiviti harian dan beribadat. Semoga Allah melindungi semua mak ayah kita, dan berikan mereka kesihatan yang baik. Amin..

 

Antara testimoni hebat dari mak ayah yang telah mencuba produk Shaklee, boleh dilihat DI SINI

 

Untuk hadiahkan mak ayah kita suplement, tapi tak tau apa nak beli, sila hubungi saya seperti di bawah ya:

 

Call / Whatsupp: 019-6657 302

Email: farahshoppe@gmail.com

Follow Fb saya: Farah Alias untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.