House

Set Slimming Omega, Terbaik Untuk Ibu Menyusu!


Salam semua.. Hari ni saya nak share testimoni seorang pengguna Set Slimming Omega.. Pn Nadia, telah mengamalkan set ini selama 2 bulan, dan hasilnya?? Beliau berjaya mengurangkan 11 kg!!! Bestkan?

Jom tengok apa yang ada di dalam Set Slimming Omega di ya..

  1. Omega – membantu memecahkan lemak 
  2. Herblax – bertindak sebagai detoks, mencuci usus dan sesuai untuk mereka yang sembelit
  3. ESP – membantu memberi rasa kenyang, dan bertindak sebagai milk booster untuk ibu menyusu

Untuk makluman anda semua, set ini selamat untuk ibu menyusu, dan kandungan minyak ikan dalam omega juga sangat baik untuk perkembangan IQ anak.. Pada saya set ni memang EXTREMELY SUPERB sebab:

  • Ibu dapat mengurangkan berat badan
  • Baby pula dapat khasiat DHA yang bagus untuk perlembangan otak
  • Manakala ESP pula membantu menghasilkan susu ibu dengan lebih cepat.
  • Memang Set Lengkap untuk slimming, penyusuan dan juga perkembangan otak bayi

 

Cakap banyak pun tak guna kan, Let’s the picture talk..

Credit to MommiesMate.com

 

Alhamdulillah.. Hilang 11 kg dalam masa 2 bulan, memang pencapaian yang boleh dibanggakan. Walaupun masih menyusu anak, itu bukan alasan ibu-ibu semua tampil cantik dan langsing ya..

Jika anda pernah mencuba lecithin sebelum ini dan merasa kesannya agak lambat, anda patut cuba omega pula. Jika ditanya pada harga, memang omega lebih mahal berbanding lecithin, namun kesannya juga jauh lebih baik. Apapun, tanya diri sendiri dan juga poket anda ya.. 😉

 Jika anda rimas dengan berat anda sekarang, cubalah Set Slimming Omega.. Pastinya anda tampil lebih cantik dan langsing raya tahun nie..Cepat semua mommies, kuruskan badan sebelum raya ya! 

 

Untuk mencuba produk ini,sila hubungi saya di:

Call / Whatsupp: 019-6657 302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias Biz untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar

KONSULTASI PERCUMA menanti anda apabila membuat pembelian dengan saya!

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

 

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

One comment on “Set Slimming Omega, Terbaik Untuk Ibu Menyusu!

  1. Pingback:Dari Saiz XXXL, kini XL - Hilang 20kg dengan Cinch Shaklee! - Mommy Iskandar

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.