House

Syukur.. Dengan Set 3M Susu Meriah dan Bersemangat Pam!


Alhamdulillah.. hari ni saya terpanggil untuk berkongsi sekali lagi tentang Set 3M. Set yang menjadi kegemaran ramai ibu-ibu menyusu dan merupakan SET TERBAIK kami!

Sepintas lalu, bagi yang baru membaca blog kesayangan saya ni..Set 3M terdiri daripada 6 supplement iaitu:

  • Vitamin B
  • Vitamin C
  • Alfalfa
  • Multivitamin 
  • Kalsium
  • ESP

Banyaknya Supplement? Ya memang banyak…kerana setiap supplemen di atas ada fungsi tersendiri. Dan jangan risau, setiap pembelian akan diberikan JADUAL PEMAKANAN LENGKAP beserta TIPS EKSKLUSIF untuk Set 3M sahaja!

Apa yang menariknya, set 3M ni bukan setakat untuk MEMPERCEPATKAN PENGHASILAN SUSU IBU, malahan ibu akan dapat merasa kesan seperti berikut:

  • badan terasa lebih sihat dan bertenaga
  • tak mudah letih dan kekal fit sepanjang hari
  • ESP dalam set ini membantu menganjalkan semula payudara yang kendur
  • Alfalfa membantu mengatasi masalah keputihan dan ‘kering ketika bersama’, serta mengatasi sembelit juga
  • Vitamin B membantu emosi yang tenang serta kulit menjadi ‘glowing’
  • Vitamin C pula membantu mencantikkan kulit serta meningkatkan imun sistem ibu dan anak
  • Kalsium membantu menghilangkan sakit pinggang, lutut dan sengal-sengal badan

Banyakkan benefitnya, jadi tak hairanlah kenapa ramai ibu yang suka sangat set ni.. sebab secara asasnya, bila badan ibu sihat, emosi ibu tenang..maka susu akan lebih cepat dihasilkan berbanding ibu-ibu yang letih dan lesu serta tidak mengambil supplement. 

Jom tengok testimoni customer ya..

 

 

Seronokkan bila dapat susu banyak macam kat atas tue..siap overflow lagi, Alhamdulillah..Dan yang pastinya bila kita dah ada stok banyak, hati tenang je nak pergi kerja.. dan bagi yang kerap outstation tu, menyusukan anak bukan lagi satu kerisauan.. malah lebih bersemangat.

Untuk melihat lebih banyak Testimoni Set 3M, sila klik DI SINI

Kepada ibu-ibu semua yang belum pernah mencuba, tak rugi dan memang sangat berbaloi! Percayalah.. Dan jika budget anda terhad, jangan bimbang, anda hanya perlu hubungi saya dan saya akan bantu anda ya..

DAN KONSULTASI PERCUMA menanti anda, eksklusif untuk customer mommyiskandar.com sahaja! Hubungi saya di 019-6657 302 / Email: farahshoppe@gmail.com dan klik ‘LIKE’ fanpage saya MOMMY ISKANDAR untuk chat secara terus dengan saya ya..

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

 

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.