House

Testimoni Nutriwhite Shaklee


Alhamdulillah, malam ni teruja sangat dengan testimoni customer saya yang baru 3 minggu menggunakan Set Nutriwhite Shaklee. Bermula dengan hanya membeli pencuci muka Nutriwhite, 2 minggu kemudian terus tambah toner dan krim siang.

 

Malam ni pula mesej saya nak tambah Serum Daily Defense Whitening Essence pula. 4 produk Nutriwhite diorder dalam masa 4 minggu tau. Nampak tak betapa customer saya ni dah jatuh chenta dengan Nutriwhite Shaklee?

 

Pada yang pertama kali mendengar Nutriwhite Shaklee, ia adalah set skincare yang didatangkan formula khas dari Shaklee untuk merawat kulit wajah dan menjadikan wajah kita cantik berseri. Google aje lah di internet, pasti anda akan berjumpa beribu-ribu testimoni pengguna yang berpuas hati dengan Set Nutriwhite ni. Nak detail lanjut tentang Nutriwhite Shaklee? Anda boleh klik DI SINI ya.

 

Berbalik kepada customer saya tadi, berikut ialah perbualan saya dengan beliau. Jom lihat..

testinw11

 

Pn Nissah memberitahu, sejak pakai Nutriwhite ni semua kotoran yang tersumbat dalam kulit dapat dibersihkan. Dan lagi, parut yang tersembunyi di kulit menjadi kering. Tu belum guna complete set lagi tu. Kalau guna 1 set lengkap mesti awesome kan!

 

Okay jom kita tengok testimoni pengguna lain pula di bawah ya..

 

Testimoni Nutriwhite

 

Testimoni Nutriwhite

 

Testimoni Nutriwhite

 

Testimoni Nutriwhite

 

Alhamdulillah, banyak kesan positif yang anda sendiri boleh lihat dari penggunaan Set Nutriwhite Shaklee ni kan. Kalau rasa-rasa budget agak terhad, cubalah pencuci muka dulu.. bulan depan tambah toner, bulan depan lagi krim siang dan seterusnya krim malam. Jangan risau sebab satu set Nutriwhite Shaklee ni biasanya tahan dalam tempoh 9 bulan ke setahun tau. Memang lama, jimat dan berbaloi!

 

Ni gambar set lengkap Nutriwhite Shaklee..

 

nutriwhite

 

Untuk melihat detail tentang Nutriwhite Shaklee, boleh klik DI SINI.

 

Untuk pembelian Nutriwhite Shaklee, anda boleh menghubungi saya seperti berikut:

Call / Whatsupp: 019-6657 302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Fara Alias untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

COD Sekitar Gombak, Pos Laju Seluruh Malaysia

Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila kilk DI SINI

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.