Nutriwhite skincare terbaik dan mesra poket? Betul ke? Mesti ramai yang tak setuju part mesra poket tu kan. Iyelah, rata-rata yang nak mencuba kali pertama mesti cakap Nutriwhite ni mahal..   Nampak je macam mahal dik, sebenarnya jimat sangat dan mesra poket tau. Akak pakai set ni dah[…]

Read More

Alhamdulillah, malam ni teruja sangat dengan testimoni customer saya yang baru 3 minggu menggunakan Set Nutriwhite Shaklee. Bermula dengan hanya membeli pencuci muka Nutriwhite, 2 minggu kemudian terus tambah toner dan krim siang.   Malam ni pula mesej saya nak tambah Serum Daily Defense Whitening Essence pula. 4[…]

Read More

Assalamualaikum. Hari ni saya nak bercerita tentang set skincare Shaklee. Mesti ramai yang ingat Shaklee ni ada vitamin je kan, tapi jangan tak tahu, Shaklee ada set skincare yang terbaik tau. Terdapat 2 pilihan skincare Shaklee iaitu Set Nutriwhite Shaklee dan Enfuselle Shaklee.   Hari ni kita cerita[…]

Read More

Seiring dengan usia, seorang wanita menyedari aset berharganya semakin kurang menarik. Adakah kerana kehamilan? menyusukan? atau faktor usia itu sendiri? Apakah rahsia payudara montok dan anjal ?   Antara penyebab utama payudara menjadi lembik dan kendur ialah kehilangan kolagen dalam badan. Seiring pertambahan usia, kolagen dalam badan semakin[…]

Read More

Salam semua.. Selamat berhujung minggu.. Jom risik camana nak sentiasa cantik dan kelihatan muda? Dan bagi yang dah ada jeragat kat muka tu, mesti risau kan? Ye la.. ada tompok-tompok hitam, memang amat merimaskan.. Caranya mudah aje, amalkan Shaklee Collagen Powder setiap hari, insyaAllah kesannya memang nampak dengan[…]

Read More

Kulit anda kendur, kering dan melayut? Semakin usia meningkat, kolagen di dalam badan semakin berkurangan. Pengurangan kolagen inilah yang menyebabkan pembentukkan kedutan dan munculnya tanda-tanda penuaan lain, seperti: Kulit berkedut, kering dan melayut Kuku rapuh dan tidak kukuh Rambut halus dan gugur Semua orang akan mengalami kemerosotan semulajadi[…]

Read More

ESP atau pun protein soya memang merupakan hot product kami.. Sebabnya dengan ESP, ramai yang mengakui kulit mereka semakin cantik, bersih dan berseri. Selain daripada tu, ESP juga membantu memberikan rasa kenyang dan meningkatkan pembakaran lemak dalam badan. Justeru, tak hairanlah ramai yang bertambah langsing setelah mengamalkan ESP[…]

Read More

Ha.. apa rahsianya ya? Dalam entry yang lepas, saya ada menulis tentang ESP yang banyak membantu ibu-ibu di luar sana mencantikkan semula payudara yang lembik dan kendur. Alhamdulillah kesannya memang sangat dirasai oleh semua wanita yang mengambil ESP ni secara konsisten.. Ye lah, mana ada wanita yang tak[…]

Read More

Payudara merupakan aset penting seorang wanita. Saya percaya setiap wanita mahukan payudara yang cantik menawan.. Namun, seiring peningkatan usia, payudara akan turut mengalami kesan penuaan, kekenduran dan kurang pejal, tidak seperti zaman anak dara dulu.  Bagi ibu-ibu yang menyusu anak pula, kesan yang sama turut dirasai, malah adakalanya[…]

Read More

Tanyalah sesiapa sahaja dalam dunia ni, semua nak cantik. Mahukan kulit bersih, mulus, gebu dan berseri.. Sanggup berhabisan setiap bulan, untuk mendapatkan kulit muka idaman. Tak hairanlah iklan produk kosmetik berlumba-lumba di pasaran. Tapi pernahkah kita terfikir, pemakanan memainkan peranan besar untuk membentuk kulit menawan? Contoh mudah, sering[…]

Read More