House

Testimoni Collagen Powder..Kulit Cantik Berseri, Jeragat Pun Pudar..


Salam semua.. Selamat berhujung minggu.. Jom risik camana nak sentiasa cantik dan kelihatan muda? Dan bagi yang dah ada jeragat kat muka tu, mesti risau kan? Ye la.. ada tompok-tompok hitam, memang amat merimaskan..

Caranya mudah aje, amalkan Shaklee Collagen Powder setiap hari, insyaAllah kesannya memang nampak dengan cepat. Tak percaya? Jom tengok Real Testimoni Pengguna Collagen Powder ni ya.. tak de make-up tau, original photo gitu.. Let’s the picture talk..

 

Kalau diamati, gambar sebelum kulit beliau sangat kusam, tak sekata, pori-pori terbuka dan semestinya banyak jeragat di muka kan? Tetapi selepas penggunaan Collagen Powder, kesannya amat drastik sekali. Kulit semakin halus, sekata, cerah dan berseri, dan yang paling penting JERAGAT SEMAKIN PUDAR! Tak perlu nak cover dengan make-up, kulit cantik semulajadi..

 

Collagen Powder Shaklee memang power! Tak sama dengan collagen lain di luar sana. Dan dalam masa 8 minggu, anda akan mengalami kesan-kesan seperti berikut:

  • Kelembapan Kulit – Meningkat 90%
  • Kekasaran dan Kekeringan – Berkurang 75%
  • Penampilan Keseluruhan –  Meningkat 71%
  • Kelembutan dan Kelicinan – Meningkat 69%
  • Make-Up yang Dipakai Tahan Lebih Lama – Meningkat 60%
  • Keanjalan, Ketegangan dan Elastisiti – Meningkat 55%
  • Ketebalan Rambut – Meningkat 54%
  • Keserian, Tona dan Warna Kulit – Meningkat 50%
  • Garis-garis Halus dan Kedutan – Berkurang 18%
Untuk mengetahui apa itu Collagen Powder dengan lebih detail, sila klik DI SINI

 

Bestkan? Ambillah Collagen Powder hari ini juga! Kenapa hari ini? Sebab collagen dalam kulit kita semakin hari semakin kurang dengan peningkatan usia. Jangan biarkan tua sebelum usia ya.. Pelihara dan hargai kecantikkan anda! 

 

Oh ya, bulan ini ada OFFER COLLAGEN POWDER nie.. BUY 6 FREE 1! Kalau nak cuba satu pun boleh juga, hanya hubungi saya ya..

 

Untuk mencuba produk ini,sila hubungi saya di:

Call / Whatsupp: 019-6657 302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias Biz untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.