House

Atasi Payudara Lembik dan Kendur


Payudara merupakan aset penting seorang wanita. Saya percaya setiap wanita mahukan payudara yang cantik menawan.. Namun, seiring peningkatan usia, payudara akan turut mengalami kesan penuaan, kekenduran dan kurang pejal, tidak seperti zaman anak dara dulu.  Bagi ibu-ibu yang menyusu anak pula, kesan yang sama turut dirasai, malah adakalanya lebih ketara. Persoalannya, bagaimana nak maintain payudara kita agar sentiasa cantik dan menawan??

Cara yang paling mudah ialah dengan menjaga pemakanan dan pengambilan makanan tambahan. Tingkatkan pengambilan protein anda. Protein diperlukan untuk membina dan menjaga nada otot dan pejal. Protein juga menyediakan kolagen sangat diperlukan. Antara makanan yang  tinggi protien ialah ikan, telur, ayam dan daging. Namun masalah yang dihadapi ialah apabila makanan ini digoreng dengan minyak biasa, ia akan disertai dengan kolestrol dan ini menyebabkan kekangan yang besar maka oleh kerana ini merupakan antara sebab mengapa ramai yang memilih supplement dalam melengkapkan mana-mana zat dan nutrien yang kurang dalam badan.

Dan semestinya supplement yang paling sesuai untuk mengatasi masalah payudara ialah Energizing Soy Protein(ESP). Dengan pengambilan ESP, ia sangat membantu dalam menganjalkan semula dan mencantikkan payudara anda. Berikut ialah sms yang diterima oleh customer kami, bahawa suami beliau sendiri menegur tentang perubahan yang beliau lalui. Syukur alhamdulillah. Gembira hati  membaca testimoninya….” Beb, suami aku kata breast aku anjal lepas seminggu minum ESP ko….best2. aku suka sangat!!!!!”

Alhamdulillah..memang gembira bila mendapat tahu yang produk kami membantu ramai ibu dan wanita-wanita di luar sana kekal cantik dan sihat. Anda bila lagi? Cubalah..dan semestinya pengambilan ESP yang konsisten bukan sahaja mencantikkan dan menganjalkan semula payudara, tetapi juga mencantikkan kulit, menghilangkan kesan parut dan jerawat, membanyakkan susu bagi ibu-ibu yang menyusu, dan menjadikan wajah tampil cantik, mulus dan berseri.

Klik SINI untuk mengetahui lebih lanjut tentang ESP. 

Hubungi 019-6657 302 / Add Fb saya FARAH ALIAS BIZ utk chat secara terus dengan saya.

 

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

10 comments on “Atasi Payudara Lembik dan Kendur

  1. dilema on said:

    just nk tya if tuk yg blm bkahwin lagi blh amek kew? dulu sy sgt gmuk bla da kurus breast mgendur. so blh ke amek? or just tuk iibu2 yg ph myusu..

    • Salam Nadia.. boleh.. sangat2 digalakkan untuk mengatasi masalah payudara kendur. Memang kalau dulu badan besar, bila kurus payudara akan mengendur, dan ramai yang mengalaminya. Cara utk mengatasi ialah melalui makanan tambahan dan senaman. ESP ni selamat diambil oleh semua golongan, bermula kanak-kanak yg berumur setahun ke atas. Boleh hubungi akak kalau nak ya.. Tq dear..

  2. kak, ESP ni rasanya mcm susu ke? saya minat nak cuba , tapi saya ni xsuka susu itu masalahnya.

    • Salam Nani., ESP ni tak rasa susu pun, rasa air soya jer.. then boleh campur dalam air oren ke, air ribena ker.,. sedap jer rasanya. Nak buat shake pun boleh.. 🙂

  3. salam…rasa cam nak try bab pas dah ,melahirkan ank breast sy kendur n dah kecil…….boleh ke sy nak cuba??adakah ini akn menimbulkan pape kesan in future??i mean side effect?

    • Salam.. boleh.. ESP ni boleh diambil semasa pregnant dan juga semasa dlm pantang. Tak ada side effect sebab ESP ni cuma protein yang penting untuk kesihatan sel-sel dalam badan kita. Ramai ibu-ibu mengandung di luar sana yg amik ESP semasa pregnant sebagai supplement.. Kanak-kanak pun boleh ambil, bg usia 1 tahun ke atas.

  4. sy pregnant anak ke 3, dr awal kehamilan smpi sekarang (18 minggu), payudara saya bengkak & sakit.. buleh ke sy minum ESP ni?

    • Boleh ambil ESP ni semasa mengandung, tak ada masalah.. Tapi kalau kata breast bengkak dr awal kehamilan lagi, sebaiknya maklumkan pada doktor bila buat check-up nanti. Biar doktor pastikan, sama ada itu kesan perubahan hormon di kalangan wanita hamil atau ada sesuatu yang abnormal. Tq Fatia

  5. Salam..sya nak tanya skg ank sya berumur 1 thn 2 bln masih myusu badan blh ke sya amik ESP?payudara sya kendur n lembik..tq.

    • Salam Sal,

      Maaf lambat balas. ESP memang digalakkan ambil ketika penyusuan, kebaikan nya menambah lagi susu (milk booster) dan menegangkan kembali payudara. Malah kulit semakin cantik, parut-parut juga semakin hilang. ESP ini adalah protein soya dan memang penting untuk tumbesaran dan pembaikan sel-sel dalam badan. Faedah nya juga secara tak langsung akan dapat kepada anak yang sedang menyusu.

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.