/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

House

Alfalfa Membantu Menghilangkan Keputihan


Masalah keputihan dan kering ketika bersama

Artikel yang lepas saya ada berkongsi tentang apa itu keputihan.. Dan sebenarnya jika keputihan ni tidak dirawat ia boleh membawa bahaya. Kali ni saya nak berkongsi pula testimoni seorang dari pengguna Shaklee yang telah dapat merawat keputihannya melalui pengambilan alfalfa. Ni testimoni yang dikongsi oleh beliau.. disebabkan testimoninya agak personal, saya terpaksa rahsiakan nama pemberi testimoni ya.. 


 

Kepada yang berminat mencuba Alfalfa, boleh dapatkan dari saya. Alfalfa ni memang sangat bagus untuk mengatasi keputihan, kencing tak lawas, sembelit dan pelbagai masalah wanita lain..Dan istimewanya, ia juga memberi kesan yang sangat baik terhadap hubungan suami isteri..  Harga Alfalfa? Cuma rm 53 untuk 330 tablet dan rm 97 untuk 700 tablet. 

Sila hubungi saya untuk konsultasi percuma dan harga untuk produk ini ya.. 019-6657302 / farahshoppe@gmail.com

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

13 comments on “Alfalfa Membantu Menghilangkan Keputihan

  1. takde ape2 problem if anak dara pakai ?

    • Tak ada ape2 problem kalau orang belum kahwin gunakan. Alfafa ni supplemen dan antara kebaikannya membantu mereka yang ada masalah keputihan.

  2. saya belum berkahwin boleh try ker?

  3. munirah on said:

    kak, sy ada terbace artikal tentang masalah keputihan. dari awal mengandung sehingga kini usia kandungan masuk 8bulan keputihan yg sy alami x hilang. kekadang 2 sy rasa x selesa. sy dh berjmpe DR dan dah pelbagai ubat sy cube tp x berkesan pn. Hilang sekejap jer pas 2 jd balik. Bagaimana untuk sy hadapi masalah nie. tlg sy sis… bolehkah sy yg sdng mengndung memakan ubt ini…

  4. farah on said:

    nak tanya, lau ms pregnant leh cuba tak Alfafa ni…

  5. erda on said:

    klu utk ibu mengandung, dijamin selamat ke makan ni? sebab time mengandung ni, banyak betul keputihan ni..

  6. salam..kak..bpe harga alfafa?

  7. munirah on said:

    salam, boleh saya tau berapa harga utk 1 botol alfafa..saya br shj berkahwin, tp sy mmg mengalami keputihan n sgt segan bila da berkahwin nie..

  8. ieyka on said:

    berapa harga ni??capsul ke??

  9. shikin on said:

    everyday kene pakai ke?what will happen if miss one day?is this alfafa will not working?

  10. eila on said:

    saya de masalah keputihan sejak pregnant ank sulong.sampai sekarang ank dah dua.tapi masalahye bile bersalin kan ank no 2 trus xperiod.sampai la anak dh msuk 5bln gi jmpe dktr n dktr bgi pil pecah darah sebab masa tu nk injection for rancng kehamiln la.lme gak dekat 3weeks bru la period tu kuar.hari ke 2 period trus gi inject lepas semggu period dh brsih.tapi after 3 4 ari darah kuar lagi.tpi sikit2…tu period problem ke@sebab efect injection tu…hope blh membantu..sebb risau sgt darah asyik kuar even sikit2

  11. Pingback:Alfalfa Mengatasi Keputihan Dan "Kering" Ketika Bersama.. « Mommy Iskandar

  12. Shae on said:

    Saya dr sabah…mcm mna nk dapatkan barang ni?

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: