House

Hangatkan Hubungan Suami Isteri


hangatkan hubungan intim suami isteri

Hangatkan hubungan suami isteri ? Macam mula-mula kahwin dulu? Boleh ke?

 

Mestilah boleh.. Dan semestinya perlu ada usaha.. maklumlah usia pun dah meningkat, hormon berubah, hubungan suami isteri juga sedikit banyak mesti berubah kan..

 

Untuk yang mengalami perubahan dan berasa hubungan suami isteri semakin dingin, janganlah diamkan aje. Sebagai isteri, kena lah cari jalan macam mana nak hangatkan hubungan suami isteri ni. Perubahan ni biasanya dialami oleh wanita selepas bersalin mahupun menyusu. Terlalu penat bekerja dan menguruskan rumahtangga pun boleh menyebabkan dingin seksual. 

 

So bagi isteri-isteri yang mengalami masalah ni, ambillah suplement supaya badan kita kuat, bertenaga dan tak mudah letih. Dan yang paling penting, kena ambil “VITAMIN CINTA” untuk hangatkan hubungan suami isteri kita.

 

“Vitamin Cinta” yang saya maksudkan ialah Vitamin E. Walaupun vitamin E terkenal untuk kecantikkan, tetapi ia juga mampu membantu merangsang keinginan untuk “bersama”. 

 

Manakala Alfalfa pula membantu mengurangkan masalah “kering ketika bersama”, mampu bertindak seperti kacip fatimah, membantu merawat keputihan dan juga pelbagai masalah wanita.

 

Tentunya gabungan Vitamin E dan Alfalfa ini membantu hangatkan semula hubungan suami isteri.

 

Di sini juga saya lampirkan testimoni customer yang telah mencuba.. 

 

Hangatkan hubungan intim suami isteri

 

 

Hangatkan hubungan intim suami isteri

 

 

Hangatkan hubungan intim suami isteri

 

 

Alhamdulillah, semua customer berpuas hati, dan sangat teruja bila mana Vitamin E Shaklee dan Alfalfa Shaklee mampu membantu hangatkan hubungan suami isteri mereka. Masalah mereka dah selesai, anda bila lagi?

 

Jom cuba Set Keintiman kami hari ini juga!!!

 

Nak lebih banyak testimoni? Sila klik DI SINI

 

Untuk mencuba produk ini,sila hubungi saya di:

Call / Whatsupp: 019-6657 302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias Biz untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar untuk mendapatkan updates dan pelbagai INFO PERCUMA

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

 

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.