House

Shaklee Menghangatkan Hubungan Intim Suami Isteri


Gembira rasa hati bila customer yang mengamalkan Shaklee memberitahu saya yang hubungan intim suami isteri semakin baik. Yang dah lama kahwin tu, rasa macam baru je kahwin. Yang baru pula, terasa seperti malam pertama gitew. hehe.. So apa rahsia vitamin Shaklee menghangatkan hubungan intim suami isteri tu?

 

Rahsianya ialah Vitamin E. Vitamin E memang terkenal sebagai vitamin yang boleh mencantikkan kulit dan awet muda. Namun, uniknya vitamin E Shaklee, ia juga bertindak sebagai VITAMIN CINTA! Jika anda atau suami sudah mulai ‘lemau’ atau ‘malas’ melayan kehendak pasangan, vitamin E memang boleh membantu. Anda boleh harapkan Shaklee untuk menghangatkan semula hubungan intim suami isteri anda.

 

Berikut ialah peranan vitamin E dalam hubungan intim suami isteri:

 Vitamin E Shaklee

Peranan Vitamin E kepada Suami dan Isteri :

 

  • Lebih tenaga (seksual)
  • Ereksi yang lebih lama
  • Lebih mudah terangsang
  • Libido yang lebih kuat
  • Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat
  • Untuk menstabilkan hormon seks/ kewanitaan, terutama bagi ibu menyusu yang mempunyai kandungan hormon prolaktin (hormon menyusu) yang tinggi.

 

Alfafa Complex

 

Untuk kesan yang lebih baik, isteri dinasihatkan mengambil tambahan Alfalfa. Kenapa Alfalfa?

  • kerana alfalfa bertidak sebagai “kacip Fatimah” di mana ia membantu menbaikpulih otot-otot di bahagian Miss V wanita
  • kerana alfalfa bertindak sebagai pelincir dan mengurangkan “kering” ketika bersama
  • kerana alfalfa membantu mengurangkan keputihan dan lain-lain masalah wanita yang boleh mengganggu hubungan intim suami isteri secara tidak langsung

 

Pada suami isteri yang mengalami masalah dingin dalam hubungan intim suami isteri ni, cubalah Vitamin E dan Alfalfa Shaklee. Memang berbaloi.. kerana bukan setakat menyemarakkan semula hubungan cinta anda, namun anda dan pasangan akan tampil lebih cantik, sihat dan semestinya lebih gembira. Tak percaya? Boleh klik testimoni di bawah ni ya

 

Untuk Real Testimoni dari customer kami yang sangat berpuas hati, sila klik DI SINI ya.

 

Untuk mencuba produk ini,sila hubungi saya di:

Call / Whatsupp: 019-6657 302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias Biz untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

 

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.