House

Kulit Cantik Berseri Dalam 2 Minggu..Suami Pun Puji!


Alhamdulilah,walaupun blog saya ni lebih tertumpu kepada ibu menyusu dan mengandung, tapi kecantikkan kulit tak pernah dilupakan. Wanita dan kecantikkan ibarat melodi dan lagu, tak dapat dipisahkan.. 

Uniknya Shaklee, walaupun anda makan Set Menyusu, tapi kulit anda tetap akan bertambah cantik dan berseri..Apalagi kalau anda yang sememangnya ambil Set Kecantikkan, kesannya memang jauh lebih cepat. Kenapa? Ini kerana supplement kecantikkan terutamanya memang merawat diri dari dalam.. Nak tau apa ada dalam Set Kecantikkan Shaklee? Ni detailnya ya..

Set Kecantikan:

  1. Vitamin B – untuk mengatasi kulit kering, mengawal jerawat dan menaikkan seri muka. Muka ala-ala “glowing” gitu!
  2. Vitamin C – meningkatkan pembentukkan kolagen, menghalang kedutan, mencerahkan kulit dan mencegah pigmen terbentuk
  3. Vitamin E – anti penuaan, mencerahkan kulit dan membantu menghilangkan parut

Ketiga vitamin di atas merupakan vitamin wajib yang perlu anda ambil untuk mencantikkan diri dari dalam..

Jika anda ada budget dan mempunyai beberapa masalah kulit, anda boleh Add On beberapa produk seperti berikut:

  • Masalah jerawat yang teruk, digalakkan tambah alfalfa untuk proses detoks (mencuci dalaman badan) dan ESP (untuk memudarkan parut)
  • Masalah jeragat, digalakkan ambil GLA (membantu mengurangkan jeragat) dan ESP (membantu menghasilkan sel-sel kulit baru dengan cepat)
  • Masalah kulit kusam dan tak sekata, digalakkan ambil ESP (menghasilkan sel kulit baru denga cepat,menggantikan sel-sel kulit mati)

 

Dah tau apa dia set kecantikkan Shaklee, jom tengok testimoni pengguna ya..

 

 

 

 

Alhamdulillah.. bestkan baca testimoni pengguna, bukan setakat kulit bertambah cantik, badan pun semakin sihat dan bertenaga dan ada juga yang dapat menurunkan berat badan dengan set shaklee ni. Memang berbaloi-baloi beli.. All in one! 

Jika anda ada masalah kulit dan berminat mendapatkan Set Kecantikkan Shaklee, sila Add Fb saya Farah Alias Biz untuk chat secara langsung dengan saya dan pilihan set yang paling tepat untuk anda.

atau 

boleh call / whatsupp saya di 019-6657 302 

atau

email farahshoppe@gmail.com

 

Konsultasi percuma menanti setiap pembelian anda, hanya untuk anda customer mommyiskandar.com

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

 

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.