House

Kulit Cantik Berseri, Parut Pun Hilang Dalam Masa 25 Hari..


Terima kasih kepada Pn.Fiza yang sudi berkongsi pengalamannya cantik berseri dengan Shaklee. Untuk makluman, Pn Fiza mengambil Set D + GLA. Dalam masa seminggu sahaja, ramai yang dah tegur perubahan Pn Fiza, dan yang lebih menakjubkan, parutnya hilang dalam masa 25 hari dan kulit juga semakin cantik dan berseri. Jom tengok gambar sebelum dan selepas:

 

Ketara kan perubahan Pn. Fiza? Jom kita tengok pulak, apa kata Pn. Fiza…

“Assalamualaikum.. Kak Yati.. Hari ni fiza nk bg testimoni..ehehe..

Alhamdulillah dh 25 hari Fiza mkn Set D + GLA ni.. Bersyukur sgt2.. Sebelum ni asyik jaga luaran je..Fiza mengalami parut pembawakan baby yang sangat teruk.. Muka jadi gatal2 dan meninggalkan parut yang sangat hodoh.. :(..Sebelum ni dh macam2 produk kecantikan dr yg murah sehinggakan yang mahal tapi takde perubahan pun.. Segala treatment la apa la semua dah try tp x de perubahan yg habis duit je..

Fiza sangat2 bersyukur kepada Allah S.W.T kerana membuka pintu hati Fiza untuk mencuba vitamin Shaklee ni di saat Fiza hampir2 tak percaya pada segala macam produk kecantikan ni..Sebelum ni fiza ada jugak ambik Tab X..

Seminggu je makan SET D ni dh ada orang tanya Fiza..”Eh,pakai produk apa sekarang??” Nampak sgt kan muka Fiza sebelum ni sgt2 teruk.. Sedih sgt tau bila orang tanya mcm tu.. huhu..Raya Haji lepas family Fiza datang beraya di rumah Fiza.. Mak dan kakak pun tanya benda yang sama.. Ye la sebelum ni asyik tukar produk je.. Hubby pun cakap lps ni jangan tukar2 produk dh.. Makan vitamin je.. =) Sangat2 gembira dan bersyukur sangat2 kerana mendapat sokongan dari suami..

Alhamdulillah dgn disiplin dan minum air yang banyak Fiza dh nampak perubahan pada wajah Fiza.. suka sangat2..

 

Alhamdulillah.. seronok tengok perubahan Pn.Fiza dalam masa yang singkat. Bagi yang berminat dan tertanya-tanya apa dia set D tu.. Set D ni merupakan Skincare Set. Sangat bagus bagi mereka yang mementingkan kecantikkan kulit dan juga yang ada masalah kulit. Terdapat 3 vitamin dalam set ini, iaitu:

  • 30 tabs of B com, Vitamin C and Vitamin E.
  • Sangat sesuai untuk lelaki dan wanita yang ingin mencantikkan kulit dan mendapatkan struktur kulit yang halus dan cerah 
  • Sesuai untuk mengatasi masalah kulit sensitif dan jerawat
  • Sesuai untuk mengurangkan kesan parut pada wajah dan badan
  • Sesuai untuk ibu-ibu yang mengalami masalah nipple melecet
  • Sesuai untuk merapatkan keintiman / hubungan suami isteri
GLA Complex pula merupakan Asid Linoleik Gama. Tentu anda pernah dengar Evening Primrose Oil (EPO) kan? Di Shaklee EPO kami dikenali sebagai GLA Complex, malahan GLA ni jauh lebih baik dari EPO. Antara kebaikkan GLA Complex:
  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
  • Membantu dalam menangani menopus
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangani ekzema
  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolesterol
  • Untuk fungsi saraf

Gabungan Set D dan GLA memang sangat-sangat superb! Berminat untuk membeli set ini?

Hubungi saya di farahshoppe@gmail.com / 019-6657302 untuk konsultasi percuma dan harga hanya untuk anada di mommyiskandar.com

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

One comment on “Kulit Cantik Berseri, Parut Pun Hilang Dalam Masa 25 Hari..

  1. salam, saya nak tanye kalo saya makan set d ni time pregnant xpe ke?? n ade x produk during pregnancy.. thanks

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.