“Seronoklah awak dapat kerja kat rumah je.. dapat relax, tengok tv, golek-golek dengan anak sambil buat bisnes kan.”   Alhamdulillah memang seronok bekerja dari rumah ni. Dapat jaga anak, dapat masakkan dan suap anak makan, dapat uruskan rumah tangga.. tapi part relax tu sangatlah tak setuju tau. Siapa[…]

Read More

Pada 11 Mac 2016, kami telah menghadiri satu Workshop Shaklee Business On The Go. Workshop separuh hari ni, telah diadakan di Hotel Sri Petaling. Apa yang menarik, dalam workshop kali ni kami belajar cara menjalankan bisnes kami dengan mudah di mana sahaja, sebab tu lah namanya On The[…]

Read More

Alhamdulillah, selepas 3 tahun bersama Shaklee, MommyIskandar  telah melebarkan sayapnya seluruh semenanjung, Sabah, Sarawak dan Indonesia. Namun, permintaan yang tinggi di Sarawak, menyebabkan kami mahu mencari pengedar Shaklee di Sarawak lebih ramai lagi.   Siapa yang tinggal di Sarawak dan menggunakan produk Shaklee?   Sangat rugi jika anda[…]

Read More

Alhamdulillah.. bagi yang mengenali diri saya, saya sedang sarat mengandung buat masa ni. Namun, dengan izin Allah, masih mampu bekerja dan menjalankan bisnes online saya dari rumah. Dan jika anda tanya pada saya, apa pekerjaan atau  bisnes terbaik untuk para ibu, semestinya saya akan mengesyorkan bisnes online terbaik[…]

Read More

Buat anda semua yang setia membaca blog saya, dan buat semua pelanggan saya khususnya, anda dijemput untuk menghadiri Majlis Master Celebration saya yang akan berlangsung di Prince Hotel & Residence. Berikut ialah detail majlis:     Anda akan dijamu lunch yang insyaAllah sedap-sedap belaka.. Masuk PERCUMA, jangan risau[…]

Read More

Alhamdulillah..siapa sangka duduk rumah atau dengan kata lain bekerja dari rumah boleh dapat income  besar? Saya pasti ramai antara ibu bekerjaya di luar sana mengimpikan bekerja dari rumah dan dapat melihat sendiri anak-anak membesar depan mata. Masalahnya ramai yang tak tau apa bisnes yang boleh menjana keuntungan, dan[…]

Read More

Salam semua.. Hari ni suka untuk saya memaparkan cara untuk menjadi ahli Shaklee dan menjadi sebahagian dari keluarga Mommy Iskandar.. Kepada pelanggan saya yang berminat menjadi ahli, anda akan dapat menikmati istimewa. Caranya? Sila lihat di bawah ya..   Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee ?[…]

Read More