“Seronoklah awak dapat kerja kat rumah je.. dapat relax, tengok tv, golek-golek dengan anak sambil buat bisnes kan.”   Alhamdulillah memang seronok bekerja dari rumah ni. Dapat jaga anak, dapat masakkan dan suap anak makan, dapat uruskan rumah tangga.. tapi part relax tu sangatlah tak setuju tau. Siapa[…]

Read More

Jana income lumayan dengan Shaklee.   Alhamdulillah, saya dan suami dua-dua fulltime dengan Shaklee. Beberapa bulan lepas, kami berpindah ke rumah baru. Biasalah bila berkenalan dengan jiran, mereka akan bertanya, kerja di mana. Saya jawab “saya bisnes Shaklee”. Mereka tanya lagi, suami? Jawapan saya “suami pun buat Shaklee[…]

Read More

Buat anda semua yang setia membaca blog saya, dan buat semua pelanggan saya khususnya, anda dijemput untuk menghadiri Majlis Master Celebration saya yang akan berlangsung di Prince Hotel & Residence. Berikut ialah detail majlis:     Anda akan dijamu lunch yang insyaAllah sedap-sedap belaka.. Masuk PERCUMA, jangan risau[…]

Read More

Salam semua, alhamdulillah di cuti panjang ni, dapat saya menulis tentang bisnes online dari rumah. Hari bekerja, saya juga sibuk, menerima order dan menjawab soalan customer. Dalam pada itu, ramai juga ibu-ibu di luar sana yang berminat menjalankan perniagaan shaklee ini secara online, tapi tak tau bagaimana.. Soalan[…]

Read More