House

Testimoni Vivix Bantu Pesakit Diabetes Dan Darah Tinggi


Alhamdulillah.. hari ni berkesempatan untuk berkongsi testimoni Vivix bantu pesakit diabetes dan darah tinggi.

 

Adakah anda di sini mengalami penyakit diabetes atau kencing manis? Atau mengalami kedua-dua penyakit ini serentak? Jika bukan anda, mungkin ibu bapa atau saudara mara anda ada mengalami 2 penyakit merbahaya ini.

 

Kenapa saya katakan merbahaya? kerana kedua-duanya berupaya membunuh dalam diam. Diabetes, walaupun nampak tak merbahaya di peringkat awal, namun hakikatnya ia mampu menyebabkan organ dalaman kita gagal berfungsi. Dan jika dah tahap merbahaya, diabetes mampu menyebabkan penghidapnya buta, mengalami kerosakkan saraf yang teruk, malah ada yang sampai terpaksa dipotong kakinya.

 

Bagi darah tinggi pula, risiko yang paling kerap berlaku ialah penyakit jantung dan juga stroke. Eloklah kita mencegah sebelum parah. Jika dah ada tanda-tanda penyakit darah tinggi mahupun diabetes, cepat-cepatlah ambil Vivix untuk membantu kesihatan kita ya.

 

Vivix Bantu Diabetes Darah Tinggi

 

Berikut ialah testimoni Vivix bantu pesakit diabetes dan darah tinggi. Mari kita lihat apa kata customer kami..

 

Testimoni Vivix Bantu Pesakit Diabetes Dan Darah Tinggi:

 

testi-vivix-5

 

testi vivix shaklee 5

 

testi vivix

 

 

Testimoni Vivix Diabetes_darah tinggi_sendi  

Alhamdulillah, Vivix dah banyak membantu mengurangkan penyakit diabetes dan kencing manis customer kami. Walaupun ramai yang terkejut mendengar harganya yang agak ekslusif, iaitu rm 500, namun pada saya secara personal, jika anda dah sakit, bil hospital dan perubatannya jauh lebih tinggi dari nilai rm 500 tu.

 

Dan sesungguhnya kesihatan kita jauh lebih mahal nilainya. Percayalah, bila dah sakit dan tak berdaya bangun, rm 5000 pun jadi murah pada saat tu. Justeru, jika anda ada diabetes atau darah tinggi sekarang, walau tak seserius mana, usahakanlah untuk menyembuhkannya sebelum melarat.

 

Nak lihat lebih banyak info tentang Vivix, sila klik DI SINI

 

Bagi yang berminat, boleh hubungi saya untuk DISKAUN HEBAT, dan insyaAllah kami akan berikan konsultasi cara penggunaan terbaik dengan masalah kesihatan anda.

 

Hubungi saya di..

 

Call / Whatsupp: 019-6657 302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias Biz untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

 

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.