House

Makanan Untuk Mata Sihat


Makanan Untuk Mata Sihat. Perlu ke makanan untuk mata? Selalu kita mengabaikan kesihatan mata.. Kita selalu fokus nak cantik, nak sihat dan bertenaga, nak langsing, tapi sedar tak sedar organ mata yang banyak berjasa pada kita ni pun perlu diberi perhatian.

 

Nak mata sihat, jom kita amalkan makanan untuk mata sihat. Apa makanan untuk mata sihat? Mari kita lihat..

  1. Carrot
  2. Ikan Salmon
  3. Apricot
  4. Bayam
  5. Biji bunga matahari (kuaci)
  6. Broccoli
  7. Tomato
  8. Telur
  9. Bawang putih
  10. Strawberri

 

10 makanan untuk mata sihat di atas ni kena amalkan ya.. barulah mata sihat dan bersinar cantik giteww.. Siapa tak nak mata sihat dan cantik kan?

 

Bagi anda yang power mata asyik meningkat, mata pun terasa pedih dan berair sebab terlalu banyak mengadap skrin komputer, pastikan anda mengambil makanan2 di atas ya. 

 

Kalau agak2 rasa susah nak ambil semua-semua tu selalu, saya amalkan Carotomax 1 biji je sehari.

 

1 biji Carotomax sama khasiat seperti kita makan:
– 89 hidangan rasberries yg mengandungi alpha carotene
– 102 hidangan pisang yg mengandungi carotene
– 714 hidangan apricot yg mengandungi lycopene
– 113g salmon yg mengandungi astaxanthin
– 285 hidangan grapefruits yg mengandungi lutein dan zeaxanthin

 

Semua tu penting untuk kesihatan mata tau.. dan yang paling penting Carotomax kaya dengan vitamin A yang sememangnya sangat penting untuk mata.

 

Antara kebaikkan Carotomax ialah ia membantu mempertingkatkan kesihatan mata, membantu mengurangkan rabun malam, rabun dekat, mata kering, kelesuan mata, glaukoma, katarak, eye bags dan gegelung hitam di mata.

 

Pengalaman saya sendiri yang memberi Carotomax pada 2 mak saudara yang mengalami katarak, Alhamdulillah mata mereka selesa dan mampu bertahan sementara menunggu pembedahan katarak yang dijadualkan 3 bulan kemudian. Maklumlah hospital kerajaan pembedahan memang dijadualkan lambat lagi-lagi kalau tak ‘urgent’. 

 

Jadi pada sesiapa yang mengalami katarak, atau saudara mara mengalaminya, boleh lah mengamalkan Carotomax untuk keselesaan mata ya.

 

Dan berikut pula testimoni customer kami yang rabunnya berkurang setelah mengamalkan Carotomax

 

 

carotomax

 

Untuk melihat lebih banyak testimoni kesihatan mata, sila klik DI SINI

 

Jagalah kesihatan mata sebab dengannya anda mampu menikmati keindahan dunia..

 

Untuk mencuba produk ini,sila hubungi saya di:

Call / Whatsupp: 019-6657 302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias Biz untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar untuk mendapatkan updates dan pelbagai INFO PERCUMA

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

 

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.