House

Anda Mencari Immune Booster Terbaik?


immune booster

Adakah anda mencari immune booster terbaik? Saat negara dan seluruh dunia diserang Covid-19, pasti kita sedikit gentar berdepan dengan masalah ini. Bimbang, risau, mencari-cari apa makanan terbaik yang kita boleh berikan pada anak-anak kita untuk mengelakkan jangkitan virus Covid-19. 

 

Ada yang mengatakan bagus sangat makan bawang putih, halia, kunyit, dan beberapa makanan semulajadi lain yang boleh melawan penyakit. Ya saya bersetuju, namun semua makanan semulajadi ini harus diambil dengan konsisten dan kuantiti yang sepatutnya untuk mendapatkan kesan terbaik.

 

Namun, tepuk dada, tanya diri sendiri adakan anda seorang yang konsisten? Jika tidak, saya sarankan anda ambil suplemen atau vitamin dalam langkah untuk menaikkan sistem imun diri anda.

 

Apa immune booster terbaik yang boleh meningkatkan sistem pertahanan badan kita? Umum mengetahui Vitamin C dapat membantu meningkatkan sistem imun dalam badan. Gara-gara ini, Vitamin C Shaklee yang baru restok, habis dalam masa 2 hari je, walhal stok itu biasanya untuk 3 bulan!

 

Ramai yang kecewa Vitamin C Shaklee yang terkenal dengan tindakkannya yang efektif tu habis stok. Namun jangan risau.. Anda mencari immune booster terbaik? Saya sarankan Nutriferon. Nutriferon jauh lebih berkesan dan cepat dalam meningkatkan sistem imunisasi badan berbanding Vitamin C

 

Mesti ada yang tertanya..Eh Nutriferon? Saya x pernah dengar pun.. Bagi yang selalu keep in touch dengan Shaklee, pasti anda tahu pasal Nutriferon, kerana ia adalah suplemen yang orang terkenal dengan kemujarabannya membantu individu yang tidak sihat, pulih dengan cepat, dengan izin Allah juga.

 

Bagi pesakit kanser, influenza, hepatitis B dan C, mereka pasti akan mengamalkan Nutriferon ini untuk melawan penyakit. Malahan, sahabat saya dulu pesakit kanser juga mengakui, dengan ada Nutriferon dia akan lebih cepat sihat jika demam atau jatuh sakit. Berbanding sahabat-sahabat kanser lain, sekali diserang penyakit, memang ambil masa untuk sembuh. Maklum mereka ini antara golongan yang rendah imunisasi badan.

 

Jadi dalam keadaan kita sekarang yang terdedah kepada virus Covid-19, tugas kita ialah menaikkan sistem imunisasi badan kita dan keluarga, selain duduk diam-diam di rumah dan #stay at home. Untuk itu saya sarankan agar anda mengambil Nutriferon untuk anda dan keluarga boost up immune system anda.

 

nutriferon shaklee

 

 

Jom kita tengok apa manfaat dan kelebihan Nutriferon

  • Mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari – ia adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia. Kajian menunjukkan bahawa interferon mampu merangsang dan mempertingkatkan secara keseluruhan sistem imun tubuh
  • Melawan kanser dan tumor – Interferon semulajadi mengandungi polisakarida yang mrangsang dan mengaktifkan immunoglobulin melawan sel-sel tumor dan kanser. Selain itu, ia juga mampu mengurangkan rasa ketidakselesaan sewaktu kemoterapi
  • Melindungi dari influenza – ia mengimbangi kepada respon alergi persekitaran dan pencemaran udara, melindungi dengan berkesan dari virus, mikrob, termasuk selsema, flu, alergi, inflamasi dan influenza
  • Meringankan stress dan kelesuan – yang disebabkan oleh keresahan, tertekan, kelesuan dan gaya hidup yang sibuk
  • Melambatkan penuaan –  formula unik Nutriferon merangsang pengeluaran makrofaj, untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman. Justeru itu, sel-sel akan menjadi lebih sihat
  • Mengurangkan jangkitan oleh pesakit-pesakit Hepatitis B dan C – keberkesanan Nutriferon dalam memerangi virus akan mengurangkan infeksi dan meminimumkan kestidakselesaan seperti kembung perut, rasa mual, muntah dan lain-lain kepada pesakit ini

 

Ini beberapa testimoni customer yang telah menggunakan Nutriferon:

 

testimoni nutriferon

 

testimoni nutriferon shaklee

 

Alhamdulillah semua yang dah mencuba Nutriferon memang berpuas hati dengan hasilnya. Jika anda nak membeli Nutriferon bagi meningkatkan sistem imunisasi anda dan keluarga, boleh hubungi saya seperti di bawah ya

 

Untuk mendapatkan produk ini, anda boleh menghubungi saya seperti berikut:

Call : 019-6657 302

Whatsapp: http://www.wasap.my/60196657302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila kilk DI SINI

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

 

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: