House

Carotomax Shaklee Suplement Terbaik Mata


Carotomax Shaklee suplement terbaik mata. Jika anda mengalami salah satu simptom di bawah, suplement Carotomax wajib untuk anda amalkan setiap hari.

 

Simptom-simptomnya:

  1. Mata semakin kabur dan power cermin mata semakin meningkat
  2. Mata anda silau pada waktu malam atau pada cahaya terang
  3. Doktor mengesahkan anda mengalami masalah katarak atau selaput pada mata
  4. Mengalami kencing manis yang tinggi. Mereka yang kencing manis tinggi boleh membawa kesan buruk pada mata
  5. Penting bagi mereka yang bekerja di depan komputer sepanjang masa.

 

Kenapa Carotomax Shaklee?

 

Kerana Carotomax mengandungi bahan-bahan berikut yang penting untuk kesihatan mata, kulit dan membran mukosa. Jom tengok kenapa Carotomax Shaklee suplement terbaik mata:

 

  1. Alpha Carotene dan Beta Carotene – Berfungsi memelihara kesihatan mata, penting untuk penglihatan malam dan menghalang degenerasi penglihatan
  2. Lycopene – Bersifat anti oksidan dan menghalang penuaan organ
  3. Astaxanthin – Melindungi kerosakkan oksidasi kolesterol LDL
  4. Lutein – Menyekat katarak, glaukoma dan AMD (age related macular disease / penyakit makular berkaitan umur)
  5. Zeaxanthin – Melindungi mata dan menuras cahaya gelombang biru pendek berbahaya

 

Berikut pula ialah testimoni customer yang telah mencuba Carotomax ni. Jom tengok!

 

 Carotomax Shaklee

 

 

Carotomax Shaklee

 

Alhamdulillah, sangat teruja dengan testimoni yang diberikan! Semestinya Carotomax Shaklee suplement terbaik mata..

 

Ramai yang dah cuba dan menjadikannya sebagai suplement rutin setiap bulan. Buktinya, Carotomax ni selalu kehabisan stok di  pasaran! Sekarang ni pun stok tak ada, tapi saya masih ada.. Siapa nak boleh hubungi saya cepat ya!

 

Untuk mencuba produk ini,sila hubungi saya di:

Call / Whatsupp: 019-6657 302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias Biz untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar untuk mendapatkan updates dan pelbagai INFO PERCUMA

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

 

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.