House

Milk Booster Paling Laris – Set 3M


Salam semua.. hari ni suka saya nak berkongsi set penyusuan yang paling laris, paling berkesan dan paling mendapat sambutan terhangat di kalangan ibu-ibu menyusu.. Set yang saya maksudkan ialah 3M. Apa yang terkandung dalam 3M? Jom tengok…

 

  1. Set B (iaitu Vitamin B Complex, Vitamin C, Vitalea dan Alfalfa)
  2. Energizing Soy Protein (ESP)
  3. Ostematrix (kalsium)
 
Siapa yang perlu ambil set ini?
  • Ibu-ibu yang baru mula nak kumpul stok
  • Ibu-ibu yang susunya tak semeriah ibu-ibu yang lain
  • Ibu-ibu bekerjaya yang perlukan stok lebih untuk simpanan
  • Ibu-ibu yang menyusukan anak sepenuhnya melalui botol susu (anak enggan direct feed melalui payudara)
  • Sangat digalakkan bagi ibu-ibu yang mengalami masalah penyusuan
Kenapa Set 3M dikatakan sangat berkesan?
  • Komponen utama susu ibu ialah protein dan kalsium. Jadi pengambilan ESP sebagai sumber protein utama untuk ibu menyusu memang sangat-sangat membantu, ditambah pula dengan pengambilan Ostematrix (kalsium), melengkapkan nutrisi penting yang diperlukan oleh tubuh badan ibu untuk menghasilkan susu dengan lebih banyak dan lebih cepat
  • Set B mengandungi vitamin-vitamin penting untuk kesihatan tubuh badan ibu itu sendiri. Bila badan ibu itu sihat dan cergas, secara tak langsung badan ibu cukup fit untuk menghasilkan pengeluaran susu untuk anak. Badan yang letih akan menghadkan pengeluaran susu. 
  • Selain itu, dalam set B juga terkandung vitamin B complex yang sangat penting dalam mengawal dan mengelakkan stress. Bila ibu tenang dan ceria, secara asasnya susu juga akan dihasilkan dengan lebih lancar, mudah dan cepat. Jadi untuk ibu-ibu menyusu, elakkan stress ya..
  • Alfalfa yang terdapat dalam set B juga bertindak sebagai milk-booster. Pengambilannya memang sangat-sangat membantu ibu-ibu yang menyusu. Selain itu, ostematrix juga bertindak sebagai milk-booster yang sangat berkesan.

 

Jom tengok customer saya yang hanya ambil beberapa hari jer set 3M ni tapi dah nampak perubahan.. Pn Hazzura mendapati susunya bertambah hanya selepas beberapa hari mengambil set 3M. Lebih menakjubkan bila beliau berjaya menyusukan anaknya tanpa tambahan EBM. Alhamdulillah TIPS EKSKLUSIF yang saya bagi padanya memang berkesan..

(klik pada gambar untuk besarkan image)

 

                                                                         

 

Lagi testimoni.. Pn Nur berjaya menyimpan 600 oz stok susu dalam masa kurang sebulan..

 

 

 

Tunggu apa lagi, jom beli set 3M untuk anak tersayang.. Bukan sahaja kita dapat kumpul banyak stok susu untuk anak, malahan kita sendiri dapat merasai banyak khasiatnya seperti kurang letih, kulit muka semakin cantik dan berseri, payudara bertambah anjal dan terbentuk, haid teratur, hubungan suami isteri semakin intim dan banyak lagilah. Beli satu set, tapi banyak yang kita dapat.. 

 

Untuk mencuba produk ini,sila hubungi saya di:

Call / Whatsupp: 019-6657 302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias Biz untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

7 comments on “Milk Booster Paling Laris – Set 3M

  1. set 3M ni blh diamalkn semasa pantang lg ke?
    bila blh start mkn?

    • Salam Lin.. ya set 3M boleh mula makan sebaik sahaja bersalin, cuma alfalfa sahaja tangguhkan dulu. Biasanya alfalfa saya akan cadangkan ibu ambil selepas pantang..

  2. Saya teringin nak Cuba set basic. Tp boleh ke mkn bersama set Bersalin nonaroguy? Intan

  3. Pingback:Susu Banyak dan Berat Turun Dengan Set Penyusuan 3M!

  4. Pingback:Set Penyusuan 3M Shaklee Terbaik

  5. Alfalfa tak digalakkan Emmat. Cukup sekadar suplement yang Emmat dah ambil tu memadai.

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.