House

Performance Drink ~ Supplement Wajib Bulan Ramadhan


Salam semua.. Hari ni saya nak bercerita tentang Performance Drink. Performance Drink ni memang best, ia merupakan sejenis minuman  yang membekalkan tenaga berpanjangan dan mengelakkan badan mengalami dehidrasi. Dan untuk makluman semua, Performance Drink ni supplement wajib masa berpuasa tau..  Jom tengok detailnya ya..

Apa itu Performance Drink?

  • Ia minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.
  • Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi mengekalkan tenaga dan stamina seharian.
  • Ia mengandungi OPTICARB ~ FORMULA KARBOHIDRAT EKSKLUSIF SHAKLEE, yang membekalkan tenaga serta merta dan berpanjangan, tanpa mengganggu gula dalam darah
  • Membekalkan bendalir dan elektrolit penting untuk mencecah dehydration
  • Ia mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi yang lain
  • Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula dalam darah yang penting bagi tenaga, otot dan paras bendalir yang perlu dalam badan
  • Tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau sebarang bahan pengawet tambahan.

 

Siapa yang patut mengambil Performance Drink?

  • Ahli sukan / individu yang menjalankan aktiviti lasak
  • Individu yang banyak bekerja luar atau berjemur di bawah panas matahari
  • Individu yang sentiasa sibuk dan tidak dapat mengambil air secukupnya
  • Anak-anak demam digalakkan mengambil minuman ini bagi mengurangkan dehydration
  • Ibu-ibu menyusu dan hamil
  • Semua individu digalakkan ambil Performance Drink sepanjang berpuasa bagi memastikan badan kekal bertenaga dan tidak mengalami dehydration

 

Kesimpulannya, Performance Drink ni macam minuman 100 Plus tu, tapi 100 plus banyak gula tersembunyi dan tak sesuai diambil oleh penghidap kencing manis dan darah tinggi. Berbeza denga Performance Drink yang memang terbukti secara klinikal dan selamat diambil oleh semua orang baik kanak-kanak mahupun dewasa.

 

Dan sempena Ramadhan menjelang tiba ni, Performance Drink memang wajib ada bagi penggemar produk Shaklee. Jika anda ibu-ibu menyusu khususnya, gabungan ESP dan Performance Drink memang best,menjadikan ibu kekal bertenaga sepanjang hari..

 

Untuk mencuba produk ini,sila hubungi saya di:

Call / Whatsupp: 019-6657 302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias Biz untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar 

 

 Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.