House

Vitamin E & Alfalfa – Semarakkan Hubungan Cinta Anda! (18SX)


Salam semua.. hari ni nak bercerita dalam kelambu sikit.. hehe.. untuk bacaan 18 SX je ya.. Rasanya ramai wanita yang mengalami masalah dingin seks. Walaupun bukan sepanjang masa, tapi ada ‘angin’ yang menyebabkan wanita kurang nak bercinta. 

Antara faktor yang menyebabkan wanita kurang berkeinginan ialah faktor perubahan hormon, kehamilan, lepas bersalin, keletihan, dan stress juga mempengaruhi. Oh ya, masalah keputihan melampau dan “kering ketika bersama’ juga mampu mematikan mood isteri untuk bercinta.. Justeru, jangan biarkan masalah ini menghantui kita, cepat-cepat ambil tindakkan ya!

Jom tengok apa supplement yang boleh membantu:

 

1) Vitamin E 

Peranan Vitamin E kepada Suami :

* Lebih tenaga (seksual)
* Ereksi yang lebih lama
* Lebih mudah terangsang
* Libido yang lebih kuat
* Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat

Peranan Vitamin E kepada Isteri:

* Lebih tenaga (seksual)
* Lebih mudah terangsang
* Libido yang lebih kuat
* Untuk menstabilkan hormon seks/ kewanitaan, terutama bagi ibu menyusu yang mempunyai kandungan hormon prolaktin (hormon menyusu) yang tinggi.

 

 

 

2) Alfalfa

* Membantu mengurangkan masalah “kering ketika bersama”

* Membantu mengurangkan masalah keputihan wanita

* Membantu detoks dan membantu mengurangkan sembelit (jika ada)

 

 

 

 

 

 

 

Perhatian: Kedua-dua produk di atas selamat diambil oleh suami atau isteri dan ibu menyusu, namun ibu mengandung dilarang sama sekali.

 

Jom tengok testimoni customer saya yang berpuas hati dengan Set Intim ini.. (nama dirahsiakan..)

 

 

 

Alhamdulillah.. memang best sangat 2 supplement di atas.. Memang rugi tak cuba. Jika budget, saya ada penyelesaian terbaik untuk anda. Cuma hubungi saya untuk mendapatkan harga, untuk anda semua di mommyiskandar.com!

 

Untuk melihat lebih banyak testimoni, klik DI SINI

 

Untuk mencuba produk ini,sila hubungi saya di:

Call / Whatsupp: 019-6657 302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias Biz untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.