House

Hilang 20kg Dalam Masa 2 Bulan dengan Set Slimming Breastfeeding!


Berita baik buat semua ibu menyusu. Siapa kata menyusu anak tak boleh slim kan? Boleh.. buktinya ramai pengguna Set Slimming Breastfeeding kami berjaya menurunkan berat badan dengan jayanya!

Sebelum tengok testimoni, kita tengok dulu apa ada dalam Set Slimming Breastfeeding ni ya. Ada 3 produk iaitu:

  1. Lecithin – berfungsi memecahkan lemak dalam badan
  2. Alfalfa – berfungsi sebagai detoks untuk mengeluarkan lemak yang telah dipecahkan tadi. Alfalfa juga bertindak sebagai milk booster
  3. ESP – protein soya yang membantu ibu rasa kenyang, membantu meningkatkan pembakaran kalori sehingga 35% dan mengelakkan diet yo-yo, sekaligus menghalang kenaikkan semula badan dengan mudah. ESP juga merupakan milkbooster terbaik dan mampu membantu ibu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan pekat.

 

Kenapa anda perlu mencuba Set Slimming Breastfeeding?

  • Membantu mengurangkan badan anda dengan selamat
  • Tidak mengganggu penyusuan, malah ada 2 milkbooster (alfalfa dan ESP) yang akan membantu penghasilan susu anda pada tahap paling baik
  • Tiada sebarang kesan pada bayi mahupun belakunya simptom “kurang susu”
  • Tak perlu hindari karbohidrat mahupun nasi

 

Jom tengok testimoni pengguna yang berpuas hati mencuba:

 

Testimoni 1: Hilang 20 kg dalam masa 2 bulan! Kulit pun makin cantikksss..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Testimoni 2: Berat terus turun dari masa ke semasa.. dah hilang 5 kg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Testimoni 3:  Dah kurus dan pinggang dah kecil!

 

 

 

 

 

Bestkan tengok testimoni di atas.. walaupun menyusu, masih boleh maintain ‘vogue’ gitu.. Dan selain berat badan turun, kulit juga bertambah cantik dan cerah tau, sebab ESP memang berfungsi untuk mencantikkan kulit juga! 

 

 Untuk melihat lebih banyak testimoni, sila klik DI SINI

 

Untuk mendapatkan kesan yang maksimum,berikut ada beberapa tips untuk anda ya:

  • pastikan anda minum air 3-4 liter sehari untuk meningkatkan metabolisme anda
  • pantau jumlah kalori atau makanan yang diambil
  • banyakkan bersenam / sekurang-kurangnya bergerak. Jangan duduk depan lap top je ya..
  • Buat kerja rumah sendiri – mop lantai, kemas rumah juga boleh dinamakan bersenam.. betul tak?
  • Elakkan ambil makanan selepas 7 malam

 

 Jom cuba, memang berbaloi-baloi.. Tak  rugi mencuba produk ini. Berminat? Sila hubungi saya di:

Call / Whatsupp: 019-6657 302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias Biz untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.