House

Sekali pam dapat 18 oz dengan ESP, berat pun turun 6 kg!


Alhamdulillah.. selamat kembali bekerja bagi semua mommy yang bekerja. Pagi Isnin yang longlai bagi kebanyakkan orang.. hehe.. Jom beri tenaga pada badan anda dengan ESP setiap pagi.. Selain membekalkan tenaga, ESP mampu mencantikkan kulit, membantu menghilangkan parut, mengenyangkan dan bagi ibu yang menyusu, ESP merupakan milkbooster terbaik! 

 

Jangan sangka ESP hanya untuk wanita, suami dan anak-anak berusia atas setahun ke atas pun boleh ambil. Cuma hari ni saya nak bercerita bagaimana ESP mampu mempercepatkan penghasilan susu ibu, membantu menurunkan berat badan, sekaligus mencantikkan kulit dan menaikkan seri muka. Sebelum tu, jom kita tengok apa itu ESP?

 

 Apa itu ESP?

  • ESP merupakan kacang soya rendah lemak yang amat berkhasiat. ESP merupakan sumber protein biologi yang lengkap untuk keperluan seisi keluarga
  • Mengandungi 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh badan
  • Merupakan sumber protein lengkap untuk menyokong kesihatan sempurna
  • Setiap hidangan membekalkan 50% daripada keperluan kalsium harian untuk menyokong tulang yang sihat
  • Hidangan yang serba lengkap – sumber protein dan lain-lain khasiat utama yang ideal

 

Secara asasnya, ESP mengandungi protein asas yang penting sebagai “makanan” pada sel. Bila sel-sel badan sihat, badan anda juga akan sihat secara keseluruhan. Sebab itu kenapa ibu yang mengambil ESP sebagai milkbooster, turut merasa kesan lain seperti kulit semakin cantik dan berseri, parut semakin pudar dan berat badan juga semakin berkurang, kerana ESP memang mengenyangkan.

 

Ini pula testimoni pengguna yang sangat berpuas hati dengan ESP.. 

 

Testimoni 1: Sekali pam dapat 18 oz dengan ESP

 

 

 

Testimoni 2: Susu pekat dan banyak dengan ESP

 

 

 

Testimoni 3: Susu pekat, berat turun 6 kg dan kulit muka semakin berseri-seri!

 

 

 

Alhamdulillah, memang seronok bila dapat maklum balas positif dari customer, dan yang paling penting sekali, semua customer happy! Jika anda ibu menyusu yang mencari package supplement almost all in one, jom cuba ESP Shaklee ya.. Memang berbaloi-baloi. Dan BONUSSS!!! ESP membantu menegangkan payudara yang kendur! Breast terasa semakin anjal giteww!

 

Tunggu apa lagi? Dapatkan ESP hari ini juga..!

 

Untuk mencuba produk ini,sila hubungi saya di:

Call / Whatsupp: 019-6657 302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias Biz untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

 

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.