House

Energizing Soy Protein (ESP)


Energizing Soy Protein (ESP) merupakan kacang soya rendah lemak yang amat berkhasiat. ESP merupakan sumber protein biologi yang lengkap untuk keperluan seisi keluarga

Kenapa ESP sangat penting untuk seisi keluarga?

  •  Kerana ia mengandungi 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh badan
  • Merupakan sumber protein lengkap untuk menyokong kesihatan sempurna
  • Setiap hidangan membekalkan 50% daripada keperluan kalsium harian untuk menyokong tulang yang sihat
  • Hidangan yang serba lengkap – sumber protein dan lain-lain khasiat utama yang ideal
  • Bertindak dengan kadar segera dan terus menyerap ke dalam darah
  • Mengandungi fistroestrogen untuk kesihatan prostat, payudara dan menopaus
  • Indeks glisemik yang rendah untuk membantu mengekalkan paras gula dalam darah yang optimum
  • Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet
  • Tiada kolesterol dan laktosa
  • Versatile ~ boleh dicampur dengan sebarang minuman kecuali kopi dan tea
  • Mengandungi fitoestrogen untuk kesihatan
Kenapa Ramai Yang Sukakan ESP dan Menjadi Hot Produk Kami?
  • ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
  • ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih
  • Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan banyak
  • ESP juga membantu menghaslkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
  • Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum, serta menyediakan badan ibu ke arah penyusuan
  • Berkesan dalam menganjalkan kulit, dan sangat digemari oleh kaum wanita bagi menganjalkan kembali payudara yang kendur
  • Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.
  • Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati.
Testimoni
(1 ) Seorang ibu kembar yang menetap di Bangi memberitahu, selepas mengambil soy protien kali kedua, beliau mendapati susunya bengkak dan anaknya minum sedikit dan terus lena.

(2) Kulit semakin cerah, bekas jerawat mudah hilang, akar rambut lebih kuat, susu bertambah banyak dan lebih pekat, kuku lebih sihat, mudah kenyang dan lebih bertenaga. (credit to N)

(3)

 

 

 

 

 

 

 

 (4) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kenapa Protein Shaklee?

  • Sesetengah protein soya diproses menggunakan alkohol. Cara pemprosesan ini bukan sahaja menghilangkan isoflavon, tetapi juga boleh membentuk kontaminasi bersilang dengan bahan-bahan kimia yang digunakan dalam pemprosesan. ESP dicuci dengan air untuk membekalkan isoflavon genistin dan daidzin yang kritikal bagi memastikan anda mendapat keseluruhan manfaat soya.
  • Shaklee menggunakan Protein Soya Bukan-GMO 

 

Hubungi saya untuk konsultasi percuma. Email:  farahshoppe@gmail.com / 019-6657302 / Add Fb saya Farah Alias Biz untuk chat secara langsung dengan saya.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

18 comments on “Energizing Soy Protein (ESP)

  1. musliza on said:

    Salam..kak, emailkan sy hrga esp ni..baru tgk website akk..mcm b’minat dgn product ni…:-)

  2. Jessie on said:

    Sis,kalau ambil ESP sj tp x ambil set bfeeding, susu akan btambah atau x?

  3. munie on said:

    salam, saya brminat dgn produk esp.. boleh emailkan saya harga esp tak? terima kasih.

  4. slm kak,
    ley pm tak price esp ni?

  5. salam… sis, nak tanya berapa harga ESP? bole x tlg emel kan saya harga ahli sekali sbb saya ingat nak jadi ahli je. Saya nak amalkan produk shaklee ni nanti lepas bersalin. kalau jadi ahli under sis bole kan? sekadar utk guna sendiri je.

  6. Salam kak,

    bley email sye price tuk ESP n kt mne or bagaimana bley sye dptkn product neh.

    tQ 🙂

  7. Adila on said:

    Kak, sy nak tnye ni…sy ni bru jer pregnant so sesuai k sy ni nak minum ESP ni..Bole sy dpt tau tentang produk ni dgn lebih lanjut… 🙂

    • Farah on said:

      Salam Adila, Akak ada emelkan maklumat.. cek emel ye..

      Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum, jadi Adila pun boleh ambil.. thank

  8. qalesya on said:

    kak,boleh email sy harga..n cara2 nk jd ahli..rasa cam berminat plak dgn produk nie..untuk ibu mengandung pun boleh yer..

  9. sALAM KAK. BOLEH X EMEL KN SAYA HARGA ESP NI….
    DAN SEGALA SUPPLEMENT YG DISYORKN UTK IBU MENYUSU BAYI

  10. Pingback:Penangan ESP, Baju Basah Lencun Dengan Susu! « « Mommy Iskandar Mommy Iskandar

  11. Amy on said:

    Kak boleh pm harga?boleh bykkan breast milk je?

  12. amira on said:

    salam kak..sy nk tye lau sy ambil esp saje xnak ambil 1 set utk tmbhkn susu,susu akn brtmbh byk x?or mmg kna ambil 1 set br susu byk?brpe hrga esp?

  13. Pingback:Haid Tidak Teratur..Petanda Awal Anda Berpenyakit? Ketahui Punca Dan Cara Mengatasinya..

  14. Pingback:Haid Tidak Teratur Dan Senggugut? - Mommy Iskandar

  15. Pingback:Tips Kekal Bertenaga Sepanjang Berpuasa

  16. Pingback:ESP Shaklee Membantu Merawat Alergi

Call Now Button Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: