House

ESP One of The Best Milk-booster!


Selamat berhujung minggu pada semua.. hari ni suka saya nak berkongsi kebaikkan ESP pada ibu-ibu menyusu. Saya sendiri baru mengamalkan ESP ni 4 hari dan alhamdulillah, cik b rasa penuh jer.. Memang sangat teruja dan excited. Kiranya sekarang ni ESP one of the best supplement yang saya tak akan miss setiap hari.

Dan, saya notice badan saya makin kurus sejak dua menjak ni walaupun tak berdiet.. Sebab apa? Sebab ESP ni protein soya, dan protein memang sangat diperlukan untuk meningkatkan metabolisme badan dan pada masa yang sama ia boleh membakar kalori sehingga 35%. Bestkan? Selain mempercepatkan penghasilan susu dapat kurangkan berat badan lagi..wohoho… tapi bagi yang sedia kurus, jangan takut ambil ESP pula.. sebab ESP pun boleh menambahkan berat badan, cuma cara pengambilannya berbeza berbanding yang nak kurus. So, jangan lupa dapatkan konsultasi yang betul dari pengedar anda ya..

Di sini juga saya nak berkongsi testimoni Pn. Jannatul yang dapat 12 oz susu dalam satu sesi pam, walaupun selepas bayinya menyusu. Menurut Pn. Jannatul, beliau dapat 12 0z susu ni dalam masa 15 minit je, walaupun baby dah menyusu. Bestkan?

Jom tengok testimoninya yang dikongsi bersama:

 

Bestkan, 15 minit dapat 12 oz? Lepas baby menyusu pula tue..

Jom tengok satu lagi testimoni dari Pn.Tariniwati…

 

Pn.Tariniwati juga  mengalami keadaan yang sama, di mana terpaksa bangun pukul 5.30 pagi untuk pamsusu kerana cik b rasa penuh walaupun baby bangun menyusu 2-3 kali waktu malam.. Senang je caranya, hanya minum ESP pada waktu malam sebelum tidur dan hasilnya memang best..

Berminat nak cuba ESP? Harga rm 150 untuk kegunaan 2-3 bulan. Dapatkan dari saya  dan semestinya konsultasi penyusuan percuma akan diberikan kepada anda, hanya yang membuat pembelian di mommyiskandar.com..  😀

Hubungi saya di farahshoppe@gmail.com / 019-6657 302

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

2 comments on “ESP One of The Best Milk-booster!

  1. blh x bg suggestion set mn y sesuai utk y br bsalin dsmpng mprbnyakkan susu bdn n takkan myebabkan bby kuning

    • Salam Aziffa, set yang paling sesuai untuk ibu yang baru bersalin ialah Eu-Four Set. Set ni juga selamat untuk bayi dan takkan menyebabkan baby kuning. Kandungan set ni ialah vitamin C, vitamin B, vitalea (multivitamin) dan ostematrix (kalsium). Sila sms/email saya untuk harga ya. Boleh hubungi saya di farahshoppe@gmail.com / 019-6657 302. Tq

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.