House

Vivix Harga Murah


Anda pencinta Vivix? Mencari Vivix harga murah ? Jangan gusar.. kami ada penyelesaiannya.. Comfirm harga ni harga paling murah di pasaran dan semestinya dari pengedar yang sah.

 

Bagaimana nak dapatkan Vivix harga murah? Mudah je.. anda beli 2 botol, anda terus LAYAK mendapat HARGA AHLI, dapat FREE KEAHLIAN Shaklee, di mana selepas ini anda dapat menikmati semua produk Shaklee pada harga ahli. Anda juga akan menikmati FREE POSTAGE dan akan mendapat CASH REBATE 5% masuk terus ke akaun bank anda pada bulan hadapan.

 

vivix murah

 

Sebotol jimat RM 95. Jadi jika anda beli pakej ini iaitu 2 botol, anda JIMAT RM 190. Kenapa bayar lebih jika boleh berjimat sebegitu banyak, betul tak? 

 

Jadi berapa jumlah yang anda kena bayar untuk 2 botol ini? Harganya cuma RM 860 sahaja, FREE POS. 

 

Selepas pembelian 2 botol ini juga, anda layak menjalankan bisnes Shaklee jika anda berminat. Ada group support whatsapp dan bimbingan disediakan. Namun, jika anda tak minat bisnes pun tak apa, cukup sekadar dengan menikmati harga produk Shaklee dengan harga paling murah, dan yang pentingnya produk anda original dan terbaik kerana terus dari HQ Shaklee sendiri. 

 

Apa keistimewaan Vivix ni?

 

vivix minuman terbaik

 

Vivix ialah minuman botanikal yang terlalu banyak keistimewaannya. Terdiri dari 4 ramuan utama iaitu Anggur Muscadine, Purple Carrot, Elderberry dan Japanese Knotweed

 

Kebaikan Vivix Shaklee

  • Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
  • Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
  • Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
  • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
  • Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk – merawat azhameir
  • Membantu merawat penyakit parkinson
  • Membantu memulihkan penyakit strok – angin ahmar
  • Meningkatkan kesihatan imum badan
  • Menggalakkan kesihatan keseluruhan

 

Semua orang dewasa boleh mengambil Vivix, namun mereka yang mengalami masalah kesihatan seperti di bawah sangat digalakkan mengambil Vivix untuk membantu lebih sihat. Mereka ialah:

  • Pesakit buah pinggang
  • Pesakit darah tinggi
  • Pesakit kolesterol tinggi
  • Pesakit ekzema
  • Pesakit resdung
  • Pesakit strok
  • Pesakit glaukoma
  • Pesakit Gout
  • Pesakit mati pucuk
  • Perokok
  • Pesakit kencing manis
  • Pesakit kanser
  • Pesakit jantung
  • Pesakit Alzheimer
  • Pesakit Arthritis
  • Mereka yang immunisasi badan rendah

 

Namun begitu, mereka yang sihat pun sangat digalakkan mengamalkan Vivix setiap hari untuk kesihatan optimum dan tenaga yang berpanjangan sepanjang hari. Saya sendiri suka sangat ambil Vivix waktu pagi, sebab sebelah petangnya saya memang takkan rasa letih atau nak tidur, walaupun cuba nak tidur. hehe.. Memang bertenaga sangat.. Jadi anda yang sihat boleh ambil Vivix, jika anda:

  • nak kurus
  • nak awet muda 
  • nak kulit cantik
  • nak hensom dan jelita
  • nak bertenaga sepanjang hari

 

Mari kita lihat apa kata mereka yang telah mencuba Vivix:

 

testimoni vivix 1

 

testimoni vivix 2

 

testimoni vivix 3

testimoni vivix 4

 

 

testimoni vivix 5

 

Alhamdulillah.. banyak testimoni mereka yang telah mencuba Vivix. Sememangnya minuman kesihatan terbaik. Walaupun harganya agak eksklusif, namun hasilnya jauh lebih berbaloi dari harganya.

 

Untuk mendapatkan produk ini, anda boleh menghubungi saya seperti berikut:

Call : 019-6657 302

Whatsapp: http://www.wasap.my/60196657302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila kilk DI SINI

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: