House

Selamat tahun baru 2014 untuk semua pembaca MommyIskandar. Alhamdulillah, masuk tahun ke-3 bersiaran di blog yang comel nie. Azam baru? Nak lebih sihat, lebih cantik, lebih kaya..hehe.. dan lebih langsing gitew! Rata-rata di wall Fb kalau ditanya azam baru nak ramai kurus! Apalagi, jom kurus dengan Shaklee ![…]

Read More

Alhamdulillah, cahaya mata yang ditunggu-tunggu bakal dilahirkan tak lama lagi. Pelbagai persediaan ibu dan ayah lakukan. Antara yang penting memastikan semua barang lengkap dan dibawa bersama ke hospital sebelum bersalin. Jadi, jangan pandang remeh Checklist persediaan barang sebelum bersalin. Nanti ada yang tertinggal pula..   Apa checklist persediaan[…]

Read More

Alhamdulillah, hari ni saya nak berkongsi testimoni Vivix Shaklee Membantu Stroke. Jika anda pengamal produk Shaklee, pasti anda kenal dengan Tonik Ajaib Shaklee ni, iaitu Vivix. Satu-satunya suplement yang dapat menembusi DNA manusia, sekaligus membaikpulih DNA yang rosak dalam badan.   Selain membaikpulih DNA, Vivix juga merangsang pembentukkan[…]

Read More

Sebagai ibu bapa, anak-anak adalah anugerah Allah yang paling berharga. Jika anak tak sihat, kita lah yang paling risau. Nak kerja pun susah, semua serba tak kena kan. Alhamdulillah, suplement paling terlaris untuk anak-anak ialah Mealshake Shaklee. Jadi, hari ni saya nak berkongsi testimoni Mealshake Shaklee di mana[…]

Read More

Omega Guard Shaklee ialah minyak ikan terbaik di dunia. Terkenal dengan kebaikkannya, hari ni saya nak bercerita tentang khasiat Omega Guard Shaklee untuk ibu hamil.   Sebelum tu mari kita lihat apa itu Omega Guard Shaklee.. Omega Guard Shaklee atau Omega-3 ialah minyak ikan yang mengandungi asid lemak[…]

Read More

Ibu mana tak mahu menyusukan anak sendiri. Naluri keibuan pasti mahu memeluk dan merasa anak menyusu dan membesar dengan susu badan sendiri. Namun bukan semua ibu “bernasib baik”. Ramai yang menyatakan susu tiada, dan beberapa faktor lain mengganggu. Apa tips banyakkan susu ibu yang boleh membantu anda?  […]

Read More

Ramai customer yang bertanyakan saya, set penyusuan apa yang paling bagus sekali? Semestinya Set Penyusuan 3M Shaklee terbaik. Kenapa terbaik? Sebab ia mempunyai 3 milkbooster hebat dan digabungkan bersama suplement penting yang diperlukan oleh badan untuk nutrisi harian.   Ibu yang pernah mengambil set ini juga pasti mengakui[…]

Read More

Masalah kesuburan lelaki? Benarkah masalah kesuburan boleh berpunca daripada lelaki? Ya, sememangnya boleh jika pasangan masih tidak berjaya menimang cahaya mata. Ada kemungkinan masalah kesuburan berpunca daripada isteri, suami atau kedua-duanya sekali.   Namun seringkali masalah kesuburan dikaitkan dengan wanita, berikutan lumrah lelaki yang agak ego untuk menjalani[…]

Read More

Salam semua.. hari ni saya terpanggil berkongsi tentang sabar. Sejauh manakah kita sabar menerima ujian Allah. Dan hari ni juga saya telah terbaca kisah Urwah bin Al-Zubair, di mana pada saya kesabarannya sangat-sangat mengagumkan. Sangat-sangat memberi inspirasi dan mudah-mudahan kisah ini membawa iktibar untuk anda semua juga.  […]

Read More

Siapa dalam dunia ni tak nak cantik kan? Semua mengidamkan kulit wajah yang cantik, mulus, lembut dan berseri. Malangnya bukan semua orang dianugerahi kurniaan sebegitu. Bagi yang mengalami masalah kulit, perlu ke anda menyerah pada takdir? Rawat diri anda dari dalam dengan Set D Shaklee: Set Kecantikkan terbaik.[…]

Read More

Terdapat 4 set penyusuan Shaklee. Namun, bukan semua ibu mampu untuk mendapatkan Set Penyusuan Terbaik Shaklee. Ada yang mengalami kekangan kewangan, tapi pada masa yang sama, susu merudum pula. Jangan bimbang, bagi anda yang mengalami masalah susu merudum, namun budget agak rendah, anda boleh mencuba Set Penyusuan B[…]

Read More

Umumnya, ramai ibu yang mengalami masalah susu kurang selepas bersalin. Seakan-akan hampir tiada susu yang menitis sebaik sahaja bayi dilahirkan. Apa yang menyebabkan situasi ini berlaku?   Saya pasti situasi ini sangat mengecewakan ramai ibu yang bertekad mahu menyusukan anak secara eksklusif. Mana taknya, hajat di di hati[…]

Read More

Vivix, satu-satunya suplemen di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. Vivix sangat bagus untuk merawat penyakit 3 serangkai iaitu penyakit kencing manis, penyakit jantung dan darah tinggi. Jika anda atau ibu bapa anda menghidap penyakit 3 serangkai ini, jangan bimbang, vivix boleh membantu. Cuma kali ni saya nak[…]

Read More

Alhamdulillah.. antara produk terhangat yang mendapat tempat di hati pengguna Shaklee ialah Set Bersalin Shaklee. Set Bersalin Shaklee terbaik untuk ibu berpantang kerana ia membantu menyembuhkan luka bersalin dengan cepat dan membantu susu ibu meriah, sekaligus bertindak sebagai milk booster.   Selain daripada itu, dengan mengamalkan Set Bersalin[…]

Read More

Alhamdulillah. Lebih 2 tahun saya terlibat dengan Shaklee. Pelbagai ragam dan kerenah pelanggan saya temui. Begitu juga dengan cabaran, pahit manis semua kena tempuhi dengan hati yang tenang dan terbuka. 9/10 rezeki datang dari berniaga kan? Jom kita lihat rahsia kejayaan Rasulullah dalam berniaga.    Tidak Pernah Berdebat[…]

Read More

Hari ni saya nak berkongsi testimoni vitamin C Shaklee. Memandangkan minggu ni minggu vitamin C, kita cerita sampai habis kebaikkan dan testimoni vitamin C  Shaklee ni yea..   🙂   Seperti ramai sedia maklum, vitamin C Shaklee mempunyai banyak kelebihan dan kebaikkan. Berebut-rebut orang beli sampai stok pun[…]

Read More

Alhamdulillah, minggu ni produk terlaris di pasaran, Vitamin C Shaklee dah muncul kembali. Punyalah laris, sampaikan setiap kali stok masuk, cepat je sold out. So kali ni, pada pengguna setia Vitamin C Shaklee, jangan lepaskan peluang beli 2-3 botol terus ya..   Apa yang menariknya vitamin C Shaklee[…]

Read More

Gembira rasa hati bila customer yang mengamalkan Shaklee memberitahu saya yang hubungan intim suami isteri semakin baik. Yang dah lama kahwin tu, rasa macam baru je kahwin. Yang baru pula, terasa seperti malam pertama gitew. hehe.. So apa rahsia vitamin Shaklee menghangatkan hubungan intim suami isteri tu?  […]

Read More

Jantung yang sihat ialah anugerah yang paling berharga. Sejak di dalam perut lagi, jantung dah mula bekerja, bekerja dan terus bekerja sehinggalah hari tua kita. Penting untuk memastikan jantung kita sentiasa sihat, agar kita dapat melalui kehidupan dengan sihat dan tenang. Antara komponen terpenting untuk memastikan jantung kita sihat[…]

Read More

Salam semua.. Alhamdulillah makin hari makin ramai yang join Shaklee untuk jana pendapatan. Ada yang buat secara part time, ada juga yang full time. Apapun bergantung keselesaan masing, pokok pangkal niat kita untuk membantu meningkatkan taraf ekonomi keluarga kan. Apapun, kali ni saya nak bercerita sedikit tentang Seminar[…]

Read More
Call Now Button Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.