House

Alhamdulillah, raya bakal menjelang beberapa hari lagi. Selain lecithin, alfalfa dan herblax, Peppermint Ginger Plus Shaklee adalah antara hot product semasa raya. Kenapa? Kerana ia sangat bagus untuk membantu penghadaman kita..   Apa itu Pepermint Ginger Plus Shaklee? Ia adalah kombinasi 4 herba dari Barat dan Timur, dihasilkan di[…]

Read More

Assalamualaikum. Lagi 5 hari ramai yang akan pulang ke kampung halaman untuk menyambut lebaran. Pelbagai persediaan disiapkan, termasuk kuih raya, tudung raya, angpau raya untuk dihadiahkan pada mak dan ayah tersayang. Namun, apa kata raya kali ni kita bawa sedikit kelainan? Kita hadiahkan mak ayah kita suplement untuk[…]

Read More

Dalam sehari dua ni timbul isu sensasi yang bermusim. Ramai yang bertanya Shaklee menyokong Israel ? Shaklee menyumbang dana pada Israel kerana Shaklee merupakan Syarikat dari US. Haram ambil produk Shaklee kerana duit tersebut akan disalurkan kepada Israel.   Betulkah Shaklee menyokong Israel ? Lantas ada yang bertanya,[…]

Read More

Alhamdulillah.. sedar tak sedar kita dah memasuki 18 Ramadhan hari ini. Apa yang pasti mereka yang berpuasa dengan mengamalkan suplement Shaklee pasti terasa lebih bertenaga berbanding tahun lepas tanpa pengambilan suplement kan? Apapun, hari ni saya nak berkongsi tentang Vivix membantu penyakit jantung.   Dalam entry yang lepas,[…]

Read More

Alhamdulillah.. telah masuk Ramadhan ke-6. Sekejap je berpuasa dah menghampiri seminggu Ramadhan. Untuk memeriahkan ibadah kita di bulan yang mulia ni, marilah kita lihat kelebihan bulan Ramadhan. ?   Kelebihan Bulan Ramadhan:   1. Dibelenggu Para Syaitan dan Jin.   “Apabila tiba awal malam dalam bulan Ramadhan, diikat[…]

Read More

Assalamualaikum. Tinggal beberapa hari lagi Ramadhan akan menjelma. Alhamdulillah sekali lagi kita berkesempatan bertemu Ramadhan Al Mubarak. Mudah-mudahan Ramadhan tahun ini membawa 1001 rahmat dan kebaikkan pada kita. Bagaimanakah persediaan berpuasa anda tahun ni? Saya, semestinya persediaan berpuasa dengan Shaklee..  🙂  Tahun ni merupakan tahun ketiga saya berpuasa[…]

Read More

Setiap bulan Shaklee akan mengadakan promo produk. Bulan June ialah bulan kecantikkan. Sebabnya bulan ni ada promo vitamin E Buy 6 free 1!   Nak buat apa vitamin E banyak-banyak? Tu soalan biasa customer saya.. Jangan risau, vitamin E jangka hayatnya 2 tahun. Lambat expired tau!    Dan[…]

Read More

Susu “Double” dengan set penyusuan Shaklee!  Alhamdulillah.. saya dipertemukan dengan Shaklee melalui set penyusuan Shaklee. Bertemu ketika anak ketiga 5 bulan, dan masih menggunakan set ini walau kini telah melahirkan anak ke-4.   Jangan tanya kenapa saya suka bercerita tentang penyusuan. Kerana bagi saya, tak sah seorang ibu[…]

Read More

Ini soalan kegemaran ramai.. ” Saya sihat tetapi sering letih, vitamin apa yang patut saya ambil ya? “   Untuk mereka yang sihat tetapi sering letih, vitamin asas yang perlu diambil ada 3 iaitu: Vitamin C B Complex Vitalea (multivitamin)   ” Banyaknya saya kena ambil? Ambil satu[…]

Read More

Ramai ibu yang “seram” bila mengetahui yang mereka bakal bersalin secara pembedahan atau caesar. Namun, bagi saya yang telah melalui sendiri pengalaman bersalin secara caesarian ni, ada kelebihannya. Apa kelebihan bersalin caesarian ni?    Secara amnya kelebihan bersalin normal adalah lebih baik berbanding pembedahan caesarean. Malah kaedah bersalin[…]

Read More

Adakah anda tergolong dalam kumpulan individu yang nak diet tetapi suka makanan manis ?   Kalau ya, boleh geng dengan saya. Saya jenis tak kisah sangat nasi, mee, bihun dan sebagainya. Pendek kata masih kuat iman lah kalau tak ambil makanan berkarbohidrat ni. Tetapi bila jumpa kek, coklat,[…]

Read More

Carotomax Shaklee suplement terbaik mata. Jika anda mengalami salah satu simptom di bawah, suplement Carotomax wajib untuk anda amalkan setiap hari.   Simptom-simptomnya: Mata semakin kabur dan power cermin mata semakin meningkat Mata anda silau pada waktu malam atau pada cahaya terang Doktor mengesahkan anda mengalami masalah katarak[…]

Read More

Salam semua.. hari ni terpanggil untuk sharing satu testimoni kawan lama. Terserempak dengan beliau di kedai makan. Cerita punya cerita, saya dapat tau beliau juga pengguna Shaklee. Beliau mengamalkan GLA untuk kesuburan, malangnya masih belum mendapat kesan yang diharapkan.                  […]

Read More

Hangatkan hubungan suami isteri ? Macam mula-mula kahwin dulu? Boleh ke?   Mestilah boleh.. Dan semestinya perlu ada usaha.. maklumlah usia pun dah meningkat, hormon berubah, hubungan suami isteri juga sedikit banyak mesti berubah kan..   Untuk yang mengalami perubahan dan berasa hubungan suami isteri semakin dingin, janganlah[…]

Read More

10 Kesalahan Mendidik Anak Menurut Islam – Ibu bapa yang baik adalah ibu bapa yang selalu berusaha untuk mendidik anak mereka agar menjadi anak yang soleh, beriman dan berakhlak mulia. Cara mendidik anak yang salah dapat berakibat buruk pada pembentukan karakter anak, meskipun ada faktor lain diluar keluarga yang[…]

Read More

Alhamdulilah.. hari ni saya seronok nak share satu testimoni hebat dari seorang pengguna. Pn Nad mengalami alahan yang teruk di kaki, dan jika salah makan, alahannya akan menjadi bertambah teruk dan gatal. Alhamdulillah, ESP Shaklee membantu merawat alergi yang dialami oleh Pn Nad.   Bagaimana ESP Shaklee membantu[…]

Read More

Set Bersalin Shaklee Murah dan Berkesan? Alhamdulillah, setelah mengambil dan merasai sendiri pengalaman berpantang dengan Set Bersalin Shaklee, memang terbukti, semua testimoni yang customer saya berikan sebelum ni tepat belaka.   Walaupun baru 16 hari berpantang, di mana saya bersalin secara pembedahan atau ‘caesarean’, namun saya dah boleh[…]

Read More

Alhamdulillah.. bagi yang mengenali diri saya, saya sedang sarat mengandung buat masa ni. Namun, dengan izin Allah, masih mampu bekerja dan menjalankan bisnes online saya dari rumah. Dan jika anda tanya pada saya, apa pekerjaan atau  bisnes terbaik untuk para ibu, semestinya saya akan mengesyorkan bisnes online terbaik[…]

Read More

Alhamdulillah, Advanced Joint Health Tablet (AJHT) Shaklee makin mendapat sambutan ramai. Mana taknya, mak-mak kita yang selalu sakit lutut, sakit pinggang dan bahagian-bahagian yang melibatkan sendi terutamanya, sangat lega selepas mengambil AJHT. Bagaimana AJHT Shaklee membantu sakit sendi ? AJHT Shaklee mengandungi nutrien kesihatan-sendi yang direka khusus untuk kesihatan[…]

Read More

Bagi yang sedang berdiet dan mahu kelihatan langsing, pastilah pemakanan sangat dijaga. Tak nak yang berkalori tinggi, berminyak dan sebagainya. Namun, jika ada makanan yang membantu membakar lemak, lagi bagus kan? Semulajadi gitew.. Makan kenyang, badan pun semakin langsing! Di sini saya senaraikan 10 makanan yang membakar lemak[…]

Read More
Call Now Button Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.