Pada entry saya yang lepas, saya anda menulis tentang cabaran penyusuan yang paling besar, ialah pada awal kelahiran. Ramai ibu-ibu yang gagal menyusu kerana kesilapan pertama ini. Boleh rujuk artikel ini untuk pembacaan lanjut DI SINI. Walaupun saya ada menyatakan yang di awal kelahiran susu memang sangat sedikit[…]

Read More

Hari ni saya terpanggil untuk bercerita salah satu Set Penyusuan terbaik selain 3M, iaitu Eu-Four Set Plus. Ini kerana ramai ibu-ibu mengandung di luar sana mahukan kepastian, set apa yang betul2 selamat untuk mereka. Sebelum tu, jom kita tengok  apa ada dalam set ini? Vitamin C Vitamin B[…]

Read More

Salam semua.. hari ni saya nak berkongsi testimoni set terbaik penyusuan iaitu Set 3M. Dalam set ni terdapat 6 supplement, di mana masing-masing ada fungsinya tersendiri dalam membantu melengkapkan badan ibu dengan nutrisi penting, bagi mempercepatkan penghasilan susu.  Ramai antara ibu-ibu yang menghubungi saya mengakui, semasa berpantang susu[…]

Read More

Alhamdulillah.. hari ni saya sangat berbesar hati untuk berkongsi satu lagi testimoni set 3M. Terima kasih kepada Pn Shima Samat yang sudi berkongsi testimoni dengan kami. Ramai yang bertanya saya bagaimana nak kumpul stok hingga beratus ounz macam ni? Jawapan saya, kerap susukan bayi atau bagi ibu yang[…]

Read More

Alhamdulillah..hari ni saya terpanggil untuk berkongsi testimoni seorang lagi customer saya Munirah. Pada saya Munirah seorang ibu yang cekal, kerana walaupun dulunya beliau dapat susu sedikit je sekali pam, namun beliau tak pernah berputus asa. Dan Alhamdulillah,selepas mengamalkan Shaklee, kini beliau dapat sekali pam 8 oz walaupun dengan[…]

Read More

Alhamdulilah.. hari ni saya nak berkongsi satu lagi testimoni customer saya yang berjaya mengumul 420 Oz dalam masa 16 hari jer.. Menakjubkan kan? Saya sendiri rasa sangat gembira dengan hasilnya dan tahniah pada Pn.Aishah atas usahanya mengumpul stok untuk anak tersayang.. Untuk makluman semua, Pn Aisyah ni memang[…]

Read More

Salam semua.. Alhamdulillah, hari ni saya nak berkongsi satu lagi testimoni customer saya yang berjaya meningkatkan jumlah susunya setelah pengambilan supplement Shaklee. Yang lebih mengkagumkan saya ialah, susunya bertambah 10 0z dalam masa sehari sahaja pengambilan! Alhamdulillah, rezeki untuk baby Aleesya.. Namun harus saya ingatkan, yang pengambilan Shaklee[…]

Read More

Alhamdulillah, selepas berkongsi tentang kebaikkan ESP dua hari lepas, ramai yang order ESP untuk menganjalkan semula dan mencantikkan payudara. Dan tak kurang juga ramai ibu-ibu menyusu yang ragu-ragu, betul ke ESP bagus ke untuk ibu menyusu? Khas untuk anda semua, saya lampirkan testimoni ibu-ibu yang menyusu, dan mengambil[…]

Read More

Alhamdulillah..hari ni sekali lagi saya nak berkongsi testimoni seorang ibu yang berjaya menambah stok simpanan susunya sebanyak 130 oz dalam masa 10 hari sahaja! Memang menakjubkan.. Menurut Pn Aminah, sebelum mencuba set Shaklee ini, dia cuma mendapat 2-3 oz sahaja sekali sesi pam, tetapi Alhamdulillah dengan berkat usaha[…]

Read More

Alhamdulillah.. Ini testimoni yang dikongsi sendiri oleh Pn Liza.. Menurut beliau, sebelum mula Shaklee susu yang beliau pam hanya dapat 2-3 oz jer.. Bila start ambil Shaklee, susu meningkat ke 8 oz. Dan sekarang ni susu beliau dah meningkat ke 10 oz! Peningkatan yang ketara dalam masa tak[…]

Read More

Alhamdulillah.. Testimoni terbaru ialah dari customer saya sendiri iaitu Puan Syarifah. Puan Syarifah menyatakan dengan pengambilan Set B, penghasilan susu beliau bertambah dan badan terasa segar walaupun berpuasa. Berikut ialah hasil yang beliau dapati dalam satu sesi pam sahaja..   Menurut Pn Syarifah, beliau mengambil Shaklee sebagai supplement[…]

Read More

Salam semua.. hari ni suka saya nak berkongsi set penyusuan yang paling laris, paling berkesan dan paling mendapat sambutan terhangat di kalangan ibu-ibu menyusu.. Set yang saya maksudkan ialah 3M. Apa yang terkandung dalam 3M? Jom tengok…   Set B (iaitu Vitamin B Complex, Vitamin C, Vitalea dan[…]

Read More

Alhamdulillah, Set Eu-Four Pack semakin mendapat sambutan menggalakkan kepada penggemar-penggemar supplement Shaklee di luar sana. Pn Azilah, pengamal set ini mengakui dengan pengambilan Ostematrix dan ESP, beliau memperolehi lebih banyak susu berbanding menggunakan set B. Tambah beliau, badannya juga berasa kurang letih dan sentiasa cergas.    Untuk para[…]

Read More

Alhamdulillah.. seronoknya dan kagum saya tengok hasil perahan stok Nur.. Kurang dari sebulan, Nur berjaya menyimpan 600 Ounz stok susu untuk anaknya Syafiq.     (credit to Nur)  Hasil dari perkongsian di fb, Nur mengakui beliau: Mengambil supplement Shaklee untuk kesihatan Minum susu Minum air banyak Banyakkan mengepam Dan[…]

Read More

  Shaklee bukanlah nama asing bagi saya. Sejak umur 14 tahun, saya dah tahu kehebatan Shaklee, baik dari kebagusan produknya mahupun marketing plannya yang terbukti berkesan. Namun saya tak pernah tergerak hati untuk mencuba, kerana harganya pun dikhabarkan agak mahal. Namun, baru-baru ni saya mengalami kekurangan susu, disebabkan[…]

Read More