Minggu lepas saya ada menziarahi seorang kenalan lama yang baru mendapat baby selepas 8 tahun menunggu. Alhamdulillah memang kegembiraan yang amat sangat, maklumlah lama menunggu. Cuma kawan saya tu mempunyai sedikit masalah dalam penyusuan, di mana susunya kurang dan terpaksa top up dengan susu formula. Dan lagi, nipple[…]

Read More

Alhamdulillah.. syukur ke hadrat Allah dengan izinNya juga saya masih bersama MommyIskandar dan dapat melihat pelbagai perbahan positif dari customer saya. Hari ni saya nak berkongsi dengan anda semua, Set Penyusuan Terbaik, iaitu Set 3M. Bagaimana ibu-ibu diluar sana dapat hasil yang menakjubkan dengan Set 3M nie.. Set[…]

Read More

“Saya ingat dah tak ada susu untuk baby saya..” Itu luahan seorang ibu.. Namun Alhamdulillah, selepas mencuba ESP, baju mula basah apabila Cik B penuh.. Alhamdulillah.. Bagaimana ESP membantu dalam penghasilan susu?  ESP merupakan protein soya yang sangat diperlukan oleh tubuh badan, terutama bagi ibu yang menyusu. Lazimnya,[…]

Read More

Selamat berhujung minggu buat semua.. Sambil-sambil berehat, jom cuci mata tengok stok susu ibu-ibu yang telah mengambil supplement penyusuan shaklee. Nak stok banyak macam nie? Teruskan bacaan anda, saya akan berkongsi bagaimana nak dapatkan stok banyak sebegini..   TESTIMONI 1 – STOK BERTAMBAH SELEPAS MENGGUNAKAN SET PENYUSUAN SELAMA[…]

Read More

Kepada semua ibu dalam pantang yang berazam mahu menyusukan anak sepenuhnya walaupun bekerja, anda perlu mengumpul stok susu seawal mungkin. Sebaiknya bermula dari awal kelahiran lagi. Nak tau caranya? Berikut ialah beberapa tips untuk anda: Berazam sejak mengandung mahu menyusukan anak anda dengan susu ibu sepenuhnya. Banyakkan membaca[…]

Read More

Ada masalah penyusuan, tetapi budget terhad? Anda patut cuba Set Penyusuan B, Set Mampu Milik Tetapi Hasil Tetap Meriah.. Apa ada dalam Set B? Set B mengandungi 4 supplement iaitu: Vitamin B Vitamin C Multivitamin  Alfalfa Kesemua 4 vitamin ini sangat penting untuk kesihatan ibu, memberi tenaga, mengelakkan ibu[…]

Read More

Alhamdulillah.. baru menerima ucapan terima kasih dari seorang customer sebentar tadi, di mana hasil pam susunya dah bertambah, dari 3 oz menjadi 9 oz.. syukur.. Ni mood excited nak posting lebih banyak tentang supplement penyusuan. Mudah-mudahan membantu lebih ramai ibu di luar sana..  Hari ni nak cerita tentang[…]

Read More

Bagi yang sering mengikuti blog saya, umum mengetahui Set 3M merupakan set penyusuan terbaik. Namun, jika anda kekurangan budget, itu tidak menghalang anda mencuba set penyusuan kami. Ini kerana Pilihan terbaik selepas set 3M ialah Set E.  Apa yang ada dalam Set E? Alfalfa B Complex Vitalea Vitamin[…]

Read More

Salam Ramadhan semua.. Banyak pertanyaan yang saya terima, bagaimana nak maintain pengeluaran susu walaupun bulan puasa. Dan ramai juga ibu mengadu yang susu semakin kurang, bagaimana nak mengatasinya.. Risau sangat-sangat sedangkan stok susu yang ada semakin berkurang.. Antara TIPS yang saya boleh berikan masa  berpuasa: Banyakkan minum air[…]

Read More

Alhamdulillah.. hari ni saya nak berkongsi kegembiraan seorang customer. Dulu beliau pernah menangis bila mana susu tak cukup, dan terpaksa melihat anak minum susu formula. Hati ibu mana tak sedihkan, bila kita berazam untuk memberi yang terbaik untuk bayi kita, tapi hajat tak sampai.. Namun, beliau tak mengalah dan[…]

Read More

Sejak kebelakangan ni banyak pm yang saya terima, rata-rata berbunyi begini.. “Salam kak, susu saya cukup-cukup je, bimbang bulan puasa ni tak dapat nak supply susu secukupnya” “Salam kak, stok saya dah makin berkurang.. baby minum bertambah banyak.. Camana ya bulan puasa ni,bimbang stok tak cukup” “Salam kak,[…]

Read More

Salam semua.. hari ni saya nak berkongsi testimoni ESP. Pada yang belum pernah mencuba Shaklee, ESP ni memang “killer product” dan ia merupakan salah satu “milk-booster” terbaik kami. Siapa yang dah mencuba ESP ni je tau,betapa bestnya produk ni lebih-lebih lagi untuk ibu menyusu. Saya sendiri tak pernah[…]

Read More

Salam semua.. hari ni saya nak berkongsi satu testimoni hebat dari Pn Shima Samat. Pn Shima ni memang mengamalkan Set 3M, dan alhamdulillah berkat pengambilan Set 3M ni, hasilnya memang meriah.. Menurut Pn Shima, sekali pam beliau boleh dapat 11-12 oz. Apa yang hebatnya, anak beliau baru 7 bulan,[…]

Read More

Alhamdulillah.. hari ni saya terpanggil untuk berkongsi sekali lagi tentang Set 3M. Set yang menjadi kegemaran ramai ibu-ibu menyusu dan merupakan SET TERBAIK kami! Sepintas lalu, bagi yang baru membaca blog kesayangan saya ni..Set 3M terdiri daripada 6 supplement iaitu: Vitamin B Vitamin C Alfalfa Multivitamin  Kalsium ESP[…]

Read More

Alhamdulillah.. Syukur kerana kita diberi kesempatan dan umur yang panjang untuk bertemu sekali lagi dengan Ramadhan tahun ini. Dan syukur juga kerana kita masih merasa nikmat menyusukan anak dengan susu ibu, walaupun saya tau ramai di antara anda ibu bekerjaya, namun itu semua bukan penghalang memberi yang terbaik[…]

Read More

Alhamdulillah.. Hari ni saya nak berkongsi kegembiraan customer saya, Pn Humaira yang sangat gembira dengan set penyusuan Eu-Four Set Plus yang dicubanya.. Mengimbas kembali mesej terdahulu, “susah nk cukupkn oz utk bekalkan susu ke taska..bile tgk hasil x banyak rasa nak nangis je.. Kadang2 macam give up..product tu[…]

Read More

ESP atau pun protein soya memang merupakan hot product kami.. Sebabnya dengan ESP, ramai yang mengakui kulit mereka semakin cantik, bersih dan berseri. Selain daripada tu, ESP juga membantu memberikan rasa kenyang dan meningkatkan pembakaran lemak dalam badan. Justeru, tak hairanlah ramai yang bertambah langsing setelah mengamalkan ESP[…]

Read More

Alhamdulilah..semalam saya sempat memberikan tips bagaimana ibu-ibu bekerja dapat mengumpul stok susu dengan banyak. Hari ni saya nak berkongsi pula antara supplement yang sangat disukai ramai dan memberi kesan menakjubkan selain Set 3M, ialah Set B + ESP. Apa yang terdapat dalam Set B nie? Vitamin B Vitamn[…]

Read More

Hari ni saya terpanggil untuk bercerita bagaimana ibu-ibu bekerja terutamanya nak mengumpul stok susu dengan banyak.. InsyaAllah, jika tips ini diikuti sejak berpantang lagi, susu memang meriah dan saya pasti anda mampu menyimpan stok untuk si manja anda.. Tips yang perlu anda lakukan: Minda yang positif sejak mengandung[…]

Read More

Salam kepada semua pengunjung mommy iskandar.. Hari ni saya nak berkongsi testimoni dari customer saya Pn Ajlaa yang telah mencuba set 3M. Alhamdulillah beliau sangat-sangat berpuas hati dengan set 3M ni. Dari 1 0z,beliau berjaya memperolehi 5 oz sekali pam. Jom baca testimoni yang dikongsikan Pn Ajlaa di wall[…]

Read More