House

Hubungan Intim Lesu?


Hubungan Intim Lesu?

Adakah anda ada masalah hubungan intim lesu? Tak ada perasaan, sekadar memenuhi tanggungjawab dan tuntutan anda sahaja? Jangan dibiarkan masalah ini, kerana bimbang ia akan mengganggu keharmonian rumahtangga kita.

 

Ada orang cakap, ceria isteri pada murahnya hati suami memberi duit pada isteri. Dan ceria suami pula di kamar tidurnya. Jika hebat hubungan intim yang anda berikan, semakin akrablah hubungan suami isteri itu. Walaupun hubungan suami isteri bukan sekadar di dalam bilik tidur, namun tak dinafikan masalah dingin seks boleh menyebabkan hubungan suami isteri terganggu dan renggang.

 

Bagaimana nak mengatasi masalah hubungan intim lesu? 

 

Dah makan pelbagai jamu, tetapi tak ada perubahan? 

 

Saya amalkan Vitamin E Shaklee. Jangan pandang rendah pada kemampuan vitamin. Walaupun pada asasnya Vitamin E ialah vitamin untuk kecantikkan kulit, tetapi tersembunyi satu rahsia besar di sebaliknya.

 

Rahsianya, Vitamin E mampu meningkatkan keinginan seksual suami isteri. Jika sebelumnya rasa macam malas je, macam penat je nak bersama suami, insyaAllah selepas mengambil Vitamin E, isteri pula yang kejar cari suami. Hahaha.. Oppss.. jangan marah, ni bukan saya cakap tau, ni customer-customer kami yang cakap.

 

Dan, kajian pada tahun 1924 mendapati, Vitamin E mampu memulihkan kemampuan reproduktif. Para lelaki yang mengambil 600IU – 800 IU vitamin E sehari mampu meningkatkan kiraan sperma mereka. Jadi pada suami isteri yang bercadang untuk menimang cahaya mata, Vitamin E juga salah satu suplemen untuk kesuburan.

 

Ni antara testimoni customer kami..

 

Hubungan intim lesu?

 

Hubungan Intim Lesu?

 

Banyak lagi testimoni hebat Vitamin E boleh dilihat DISINI

 

Jika anda antara isteri atau suami yang mengalami masalah dingin dan seks dan hubungan intim lesu, jangan teragak-agak hubungi kami untuk mendapatkan Vitamin E ini. Nak kesan yang superb best dan macam pengantin baru? Kenalah beli dengan kami, nanti kami bagi anda SPECIAL TIPS cara makan yang pasti sangat-sangat berkesan. Suami pun bertambah sayang tau!

 

Tak percaya tak pe, tapi rugi kalau tak beli. Sebotol Vitamin E boleh makan sampai 4 bulan. Jika share suami isteri pun, tahan 2 bulan. Sangat-sangat jimat dan lepas ni boleh apply urut cakar harimau hokeh! Hehe..

 

buy 1 free 1

 

Oh ya, untuk bulan October 2015 ni, ada OFFER untuk Vitamin E ni.. Buy 1 Free 1. Rugi kan kalau tak rembat? Stok terhad, sementara stok masih ada je. habis  stok habislah offer. So dapatkan hari ni juga ya.

 

Call / Whatsupp: 019-6657 302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias Biz untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

 

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

2 comments on “Hubungan Intim Lesu?

  1. salam..betui tu.vit e sgt bagus..saya makan pudar pigmentasi ..tapi saya belum kahwinlah jadi x tau pasal satu lagi tu..hahaha

    • Wsalam.. alhamdulillah memang lah main concern Vitamin E Shaklee ni untuk kecantikkan kulit, tapi yang dah kahwin je la tau.. tak kahwin tunggu kawin dulu.. hehe..

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.